Almodtatok-e mar, hogy babat vartok es ugy is volt? Olyan gyonyoru almom volt.
Kepzeljetek lanyok, hogy ma ejjel azt almodtam, hogy ultrahangon lattam az en kis embriomat, par hetes lehetett. Persze nem varom el, hogy azt irjatok, hogy babas vagyok, szo sincs errol csak tapasztalatok erdekelnek, hogy almodta-e meg mar igy valaki, hogy baba van a pociban es ott is volt? Olyan fura boldogsag tolt el azota, hogy hihetetlen. :)
Persze olyanok is irhatnak akik megalmodtak de megsem volt baba, minden oszinte valasz erdekel.
14:29 – es gratulalok a kisfiadhoz! Akkor nallad bejott az alom vagyis ahogy irtad mar elotte sejtetted. :) Jok a megerzeseid. Sajnos en ossze vagyok zavarodva meg a masik legnagyobb hibam, hogy egyfolytaban a tuneteket keresem magamon es ha mar olvasom, hogy valakinek hanyingere van es ugyan azon a napon volt pe-je akkor mar panikolok, hogy nekem miert nincs. Most az a legnagyobb bajom, hogy nem erzek semmi hasszurkat. Szoval mindig van valami de majd penteken kiderul egy tesztel, hogy mi a helyzet. :) Csodallom, hogy a ferjem meg birja.
14:38-as: Nagyon sajnallom ami tortent. :( Hidd el tudodm mit erzel. 8 hetes terhesen veszitettem el a babam decemberben. :( Nem kellett muvi befejezes de lelkileg nagyon a padlon voltam. Persze korulottem azota 3-an terhesek, ez nem segit a dolgon. :( Ne gondoljatok valami irigy szemelynek, nem arrol van szo csak mar annyira vagyom en is egy babara. Nekem is minden megfordult a fejemben, az, hogy miert pont en, mit kovettem el, de sajnos erre a valaszt hiaba keressuk. Soha de soha nem gondoltam volna, hogy velem ilyen megtortenhet. Mindig azt hittem, hogy az ember ilyenrol csak olvas es ez csak massal tortenhet meg. Tehat a gondolatoim is mindig pozitivak voltak es megis. Annyit tudok tanacsolni, hogy elore kell nezni es el kell engedni a multat. Emlekezni mindig fogsz ra de tedd el valahovo jo melyen a szivedbe. Sok erot es kitartast kivanok neked es hidd el lesz meg babad csak most adj egy kis idot a testednek.
Érdekes, amíg nem írtam le hogy félreérthető a beírásom, addig 100%os volt a válasz, amint megírtam hogy hogyan értelmeztem a válaszom, egyből lepontoztatok.
Nincs is párkapcsolatom már másfél éve, akkor hogyan védekezzek, vagy mire gondolsz kedves válaszoló?? Vagy én tehetek róla hogy ilyenekről álmodok? Szerinted? Hm?
Vagy az én hibám amiért nem akarok gyereket? Tehetek én róla? Nem tudatosan döntöttem el hogy nem akarok gyereket hanem egyszerüen ezt érzem!
A kérdező őszinte válaszokat várt, én leírtam, erre nem csak lepontoztatok hanem le is hurrogtatok! Úgy gondolom azzal nem ártok senkinek ha nem akarok gyereket! Nem lehet mindenki egyforma nem szülhet mindenki 18 évesen, nem akarhat mindenki gyereket már kamaszkorában!
Arról meg igazán nem tehetek hogy valaki elveszti a babáját, nehogy már hibáztassatok érte. Sajnálom hogy ez történt veled de azért nem fogok szülni gyereket (és utána éveken át depresszióba esni a ténytől, és pont ettől szenvedne a gyerek, hogy nem vagyok képes foglalkozni vele mert bekattantam) hogy néhány nőnek a kívánságát kielégítsem, hogy igenis minden nőnek szülnie kell.
Úgyhogy bele kéne gondolni, akinek nem való gyerek, nem kell ráerőszakolni, mert akkor annak a gyereknek okoztok vele rosszat. Akinek nem való gyerek az NE SZÜLJÖN! Ezért nem szülök! És emiatt ha lehurrogtok és elítéltek, akkor nem vagytok képesek túllátni a saját korlátaitokon és megérteni AZ ÉPESZŰ OKÁT!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!