Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miből következtethetek arra,...

Miből következtethetek arra, hogy nem lehet gyerekem?

Figyelt kérdés
Valamiért olyan érzésem van, hogy nem lehet. Kb 7-8 hónapja próbálkozunk.

2012. márc. 2. 13:50
1 2
 11/17 Manka68 ***** válasza:
Nem elég. Szabad megkérdezni, milyen okból küld és mit néznek konkrétan?
2012. márc. 4. 06:09
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
Menjetek el dokihoz,de együtt.A te hormonvizsgálatoddal egy időben a párodat is megvizsgálják.Nem kell megvárni az egy évet,különben is ki tudja mióta próbálkoztok?Ha már ennyire izgulsz rajta,akkor vágjatok bele.Én is ilyen voltam,és utólag kiderült,hogy jól éreztem,kár lett volna tovább várni.Így is majd' két évig tartott,mire terhes lettem.
2012. márc. 6. 21:49
 13/17 anonim ***** válasza:

Én is úgy éreztem, hogy nem lehet babám.

Aztán összejöttem valakivel, és mivel biztos voltam benne, hogy nem lehet, ezért nem is védekeztem.

A második alkalommal teherbe estem.

25+ 3 hetes vagyok ma.

2012. márc. 7. 13:13
 14/17 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a párom nagyon úgy van vele, ha lesz, lesz ha nem, nem és a büdös életbe el nem jönne velem vizsgálatokra. Neki lett volna az előző kapcsolatából gyereke, és lett is csak a párja nem tudta kihordani.
2012. márc. 7. 20:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
No,ez csúnya lesz:én nem maradnék együtt egy olyan pasival,aki ennyire sem képes értem/értünk.Az én párom sem fülig érő szájjal jött,de nem volt kérdés hogy még mielőtt engem komolyabban "macerálnak",átesik ezen a kellemetlen,de fájdalmatlan vizsgálaton.Az,hogy korábban teherbe ejtett valakit nem jelenti azt,hogy most is minden rendben.
2012. márc. 7. 21:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Na, erre nem lehet alapozni, h "de lett volna neki, csaak a nem tudta kihordani"...Tudod, az csak az a verzió, amit a párod mondott el.... Igaza van az előttem szólónak, az a minimum, h ő is vizsgálatokon esik át, hiszen elég sok esetben beigazolódik, h nem is a nőnél van az igazi gond....De ha egészséges is, legalább akkor az kipipálva, nem a bizonytalanság, h fél évig eljársz vizsgálatokra,a végén meg kiderül: nálad minden oké.....:S
2012. szept. 17. 12:23
 17/17 A kérdező kommentje:
Tudom, h neki lett volna ő nekem sose hazudna, tudom ki a volt felesége bármikor megkérdezhetnem. Örökbe is fogadtak.
2012. szept. 19. 04:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!