Van egy 2 és fél éves fiam, volt egy spontán vetélésem és egy missed ab-om fél éven belül. Szerintetek lehet még gyerekem?
Ne haragudj, de nagyon megkérdőjelezem, hogy kéne-e egyáltalán neked gyerek ilyen ítélőképességgel, amivel meg vagy áldva. Szerinted egy ilyen kérdéssel nem egy hozzáértő szakorvoshoz kéne fordulnod?
Ha feltételezem, hogy komoly a kérdés és szándékodban áll teherbe esni + fennállnak az általad felsorolt tények, akkor nem ez az oldal ami neked ebben segíteni tud!
A kérdező tapasztalatokra volt kíváncsi, nem bántásra.
Egy barátnőmnek az első -problémamentes- terhessége után két vetélése volt, utána született még két egészséges gyereke is. 6 év, 2,5 év, 1 hónaposak.
Másik barátnőmnek pedig egy vetélés- egy egészséges terhesség - egy vetélés - egy egészséges terhesség ikerpárral az aránya.
Kedves Második válaszoló!
Igazad van és köszönöm a tapasztalatokat:)
Az első lennék újra. Milyen tapasztalatokra? Az megnyugtat ha Baktalórándházán valaki vetélt háromszor majd szült nyolc gyereket? Tapasztalat, de ettől még nem biztosított, hogy neked lehet gyereked. Semmi nem biztosíthat róla, csak egy orvosi szakvélemény, amivel ha nem rendelkezel még ezek után sem, akkor gyengeelméjű vagy. Ezt támasztja alá, hogy "tapasztalatokra" akarsz támaszkodni. Ennyi erővel jósnőhöz is mehetnél ezzel a problémával.
A "semmi nem változott azóta" meg röhej! Szültél egy gyereket, az már változás.
Tényleg nem haragból, de a legjobb tanács ami adható lett volna (amire neked magadtól is rá kellett volna jönnöd): ezzel a kérdéssel egy orvoshoz kell fordulni. Ő el tud végeztetni egy sor vizsgálatot ami után ad egy biztos diagnózist.
Logikailag pedig tartom magam ahhoz, hogy ennyi ésszel, koncentrálj az egy gyerekedre, ne szaporodj tovább.
OFF:
Kedves 63%-os, azt írod nem bántásból írsz, de még is olyan a hangnem, minek is írsz, nem értem!!!!
Ennél a kérdésnél vannak sokkal cifrábbak is, oda írj!
Ha jól értelmezem a kérdezőnek az első terhességével semmi problémája nem volt, az azt követő kettő volt missed ab és vetélés. Véleményeket akart, hogy tudja mire számíthat, volt-e már valaki ilyen helyzetben, ja és gondolom orvoshoz is jár.
ON:
Egy ismerősömnek az első terhessége volt missed ab, utána két szép fia született.
Egy rokonomnak a lánya után, volt egy spontán vetélése, majd egy fia született.
Szóval a vetélés/missed ab után is született egészséges baba.
Beszélj az orvosoddal, mert bármi lehet:
- sárgatest elégedetlenség
- lehet csak gyógyszert kell szedj és megmaradhat a terhesség.
Remélem minél előbb egészséges babád születik, mi is második babát szeretnénk, de fél éve nem jön. :-(
SZiasztok!
Tényleg nem orvosi szakvéleményt akartam, mivel szerintük minden rendben van.
Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy volt-e már valaki esetleg hasonló cipőben. És igen lehet, hogy megnyugtat, ha tudom, hogy nem csak én járok ilyen cipőben, mikor azt látom, hogy aki nem is szeretne gyereket és rosszul is bánik vele annak van egy rakat, nekünk meg egyenlőre egy gyönyörű gyermekünk van.
Kedves kérdező!
Ne is foglalkozz a bántó hangnemmel és ennek az embernek az értelmetlen hozzászólásaival.
Nekem 1egészséges baba után 2és fél évre lett egy vetélésem,majd következő évben mikor elterveztük elsőre babás lettem és egészséges gyerekem született.
Most fél éve várjuk az újabb kis tesót,eddig eredménytelenül.
Látod bárkinél bármi előfordulhat,semmi sem általánosítható.
Remélem hamarosan összejön a baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!