Ennek a barna folyásnak van köze a terhességhez, vagy sima menzesz? Nincs gyerekem, és nem szedek fogamzásgátlót.21/L
Szia!
Tényleg legyen az első a teszt, de én inkább a PCO-ra gyanakszom. Ha nincs kezelve az alapbetegséged, akkor nem lehet csak úgy kigyógyulni belőle. Az semmit nem jelent, hogy eddig minden harmadik hónap maradt ki, bármikor változhat a dolog, PCO-nál a rendszer a rendszertelenség. Menj el endodokihoz, ha tényleg IR van a háttérben, akkor kapsz rá gyógyszert, diéta, mozgás, és rendszeressé válik a ciklusod.
Vagy szedj fogamzásgátlót, ha még nem szeretnél babát, az a ciklust is rendezi, és nem kell folyton azon agyalnod, hogy megjön-e és mikor.
Szia!
A két órás inzulinnak nem szabad többnek lenni, mint az éhomi 5-szöröse, és 30 alatt kellene lennie. Ez alapján van IR (inzulin rezisztencia) nálad. Erre nekem már felírták a merckformint, diétáznom és mozognom kell mellé. Ha a te dokid nem adott gyógyszert és nem mondta el, hogy IR-es vagy, akkor menj másikhoz, aki hajlandó kezelni. Ez sajnos magától nem fog javulni, max rosszabb lesz az idő múlásával, és akár cukorbeteg is lehetsz. Bár mostanában már ezt is annak veszik. Szóval vedd komolyan, ha nem akarod később inzulinozni magad. Nekem elhiheted, hogy nem jó dolog az embernek rendszeresen hasba szúrni magát. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!