Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miből következtethetek arra,...

Miből következtethetek arra, hogy nem lehet gyerekem?

Figyelt kérdés
Valamiért olyan érzésem van, hogy nem lehet. Kb 7-8 hónapja próbálkozunk.

2012. márc. 2. 13:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Azért gondolod ezt, mert 7-8 hónap hosszú idő, és kezdesz rástresszelni a dologra. Pedig még minden esélyed megvan. Van akinek évek után sikerül, pedig orvosilag semmi baja.
2012. márc. 2. 13:51
 2/17 anonim ***** válasza:
76%
Én most 2,5 év után érzem azt, hogy soha az életben nem fog babánk lenni. Nagyon lent vagyok most. 3 sikertelen inszem és 1 lombik van mögöttünk, de mi tudjuk kinél van a bibi. Kezdjétek el a kivizsgálásokat, csak ezt tudom ajánlani.
2012. márc. 2. 13:54
 3/17 A kérdező kommentje:
És, ha pl 1 év után nem jön össze akkor egyedül is elmehetek?
2012. márc. 2. 14:07
 4/17 anonim ***** válasza:
miért nme kérsz egy hormonszint vizsgálatot?? arra nme kell egy évet várni
2012. márc. 2. 14:11
 5/17 anonim ***** válasza:

Én 3 hónap után mentem vérvételre, minden hormonom tökéletes volt. Továbbra sem jött össze a baba, így a vérvétel után 2 hónappal küldött a dokim átjárhatóságira. Ott is minden rendben volt. Ezután 5 hónapig könyörögtem a páromnak, hogy menjen már el egy sperma vizsgálatra. Tehát 10 hónapunk ment el, mire kiderült hogy párom miatt csak lombikkal lehet babánk.

Szépen menj el a dokihoz és mondd el a bánatod. Ő majd kiírja a szükséges vizsgálatokat.

Sok sikert!

2012. márc. 2. 14:12
 6/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Miért akarsz 1 évig várni? Egy vérvétel nem tart semeddig sem, de legalább már megindulsz az úton!
2012. márc. 2. 14:14
 7/17 anonim ***** válasza:
én is 4 ónap után Hüvely Uh átjárhatóságit megnéztik, aztan vérvétel hormonszint vizsgálat jövö héten eredméyn rettegek mia az erdménye aztan ha kell gyógyzser ne várj egy évet
2012. márc. 2. 14:23
 8/17 anonim ***** válasza:
Mehetsz egyedül, de előbb-utóbb a párod eredménye is kell.
2012. márc. 2. 14:24
 9/17 Angyal023 válasza:

szia!

Nekünk 8 év után sikerült a baba pedig nem védekeztünk és most van egy 2 éves kislányunk és probálkozunk a másodikon Kitartást

2012. márc. 2. 22:25
 10/17 A kérdező kommentje:
Most voltam orvosnál más okokból és elküldött vérvételre, ott nézik a pajzsmirigy hormontermelését is. Az is elég?
2012. márc. 3. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!