Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek hanyadik clostibegyt...

Nektek hanyadik clostibegyt kúra hozott sikert?

Figyelt kérdés

Én most kezdtem el szedni a negyediket.

Köszönöm a válaszokat!

2012. márc. 1. 16:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

Utolsó válaszoló vagyok!

Nekem is van gyerekem,első hónapban spontán megfogant.

Most 1év után sikerült a baba!

Az én történetem:

fél év normál ciklus után kaptam clostyl-t peteérés támogatásra.3hónap nem hozott sikert!Akkor elment a férjem vizsgálatra,mert ezt kérték.Eredménye tökéletes lett.

Nekem megcsinálták a HSG-t mivel azt mondták szülés után is elzáródhat a petevezeték.Ez is negatív lett.

Javasolták az újabb closyl kúrát,de kértem először nézzék meg a 3. és 21. napon a hormonokat.Ekkor kiderült,hogy a TSH-m magasabb valószínű szülés után lett pajzsmirigy gyulladásom.Ezt 1hónap alatt rendbe hozta az endokrinológus és így első hónapban spontán sikerült!

Ezért javasolnám én,hogy kérjél kivizsgálásokat,hogyha régóta nem jön a kis tesó!

2012. márc. 2. 11:41
 22/22 anonim ***** válasza:
Utolsó hozzászóló,tudom hogy régi topic,de mennyire lett levive a tsh-d amivel teherbe estél?
2024. márc. 22. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!