Aki Clostibegyt tablettát szedett (szed), éreztetek valami mellékhatást?
Nekem az összes mellékhatás kijött a szem és bőrkiütésen kivül. Baba az első gyógyszermentes hónapban lett.
8hkm
Szia!Nekem ez a 3. hónapom.Mellékhatások...hőhullámok,fejfájás, több folyás, nagyon fájt a mellem a ciklus második felében.
Illetve kitolta 30 napra menszeszt és alig volt valami pedig 2 tüszőm is repedt közép időben:(Lehet elvékonyította nagyon a méhnyálkahártyámat:(
te most kezded szedni?
Ez volt az első szó szerint. PCOS.t diagnosztizált a doki, és a Closty-val most indította el a peteérést. UH-val figyelte 11. majd 14. napon (én több mint 3 hónapja nem menstruáltam, így derült ki), és a 11. napon mondta a doki, hogy akkor most 2 napig éles lövészet, minél gyakrabban. aztán a 14. napra laposak voltak a petefészkek. Kérdezte, hogy mikor fájt legjobban a hasam, mondtam hogy tegnap, mondta, hogy akkor vélhetően akkor volt. Én nem néztem hőmérőt, semmit.
Igazából tudom, hogy nagyon nagyon szerencsések vagyunk és igazából még el sem merem hinni. (Hogy ilyen korán kiderült a PCOS, majd elsőre összejön) Majd talán hétfőn :) Mert ugye minden rendben lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!