Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki Clostibegyt tablettát...

Aki Clostibegyt tablettát szedett (szed), éreztetek valami mellékhatást?

Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 18:45
1 2
 1/14 Manka68 ***** válasza:
Nem. :-)
2011. dec. 12. 19:21
 2/14 anonim ***** válasza:

Nekem az összes mellékhatás kijött a szem és bőrkiütésen kivül. Baba az első gyógyszermentes hónapban lett.

8hkm

2011. dec. 12. 19:52
 3/14 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem ez a 3. hónapom.Mellékhatások...hőhullámok,fejfájás, több folyás, nagyon fájt a mellem a ciklus második felében.

Illetve kitolta 30 napra menszeszt és alig volt valami pedig 2 tüszőm is repedt közép időben:(Lehet elvékonyította nagyon a méhnyálkahártyámat:(

te most kezded szedni?

2011. dec. 12. 20:02
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)Igen most keztem el szedni a 3-ik naptól csütörtökön veszem be az utolsó két tablettát,nekem csak a fejem fáj néha, de semmi más tünet remélem így is marad :)kedves utolsó és sikerült teherbe esned a gyógyszer hatásásra?
2011. dec. 12. 20:26
 5/14 A kérdező kommentje:
jajj bocsi most olvasom el rendesen hogy ez a 3-ik hónapod :)remélem sikerül mind a kettőnknek.
2011. dec. 12. 20:28
 6/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok igen remélem ebben a hónapban mindkettőnknek sikerül a baba:-)Én ma veszem be az utolsó két szemet a ciklus 3.napjától szedtem én is reggel este.A peteérést kitolta 17 napra.Te is két szemet szedsz?
2011. dec. 13. 12:03
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen 2 szemet :)Hát nagyon reménykedem a hónapba ,mert már nagyon jó lenne:)neked is sok sikert és remélem mihamarabb együtt örülhetünk a + tesztnek..
2011. dec. 13. 12:31
 8/14 anonim ***** válasza:
Szia, Én émelyegtem és szédültem. Ugyanakkor elsőre összejött, hétfőn megyek először UH-ra :) Drukkolok!
2011. dec. 15. 13:26
 9/14 A kérdező kommentje:
Jujjjj de jó gratulálok :))megérezted az ovudat?? mióta próbálkoztatok? Én hőmérőzök is mellé remélem összejön :)
2011. dec. 15. 13:50
 10/14 anonim ***** válasza:

Ez volt az első szó szerint. PCOS.t diagnosztizált a doki, és a Closty-val most indította el a peteérést. UH-val figyelte 11. majd 14. napon (én több mint 3 hónapja nem menstruáltam, így derült ki), és a 11. napon mondta a doki, hogy akkor most 2 napig éles lövészet, minél gyakrabban. aztán a 14. napra laposak voltak a petefészkek. Kérdezte, hogy mikor fájt legjobban a hasam, mondtam hogy tegnap, mondta, hogy akkor vélhetően akkor volt. Én nem néztem hőmérőt, semmit.

Igazából tudom, hogy nagyon nagyon szerencsések vagyunk és igazából még el sem merem hinni. (Hogy ilyen korán kiderült a PCOS, majd elsőre összejön) Majd talán hétfőn :) Mert ugye minden rendben lesz. :)

2011. dec. 15. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!