Azthiszem h az vény nélkul nem kaphato, én patikában vettem, de vénnyel és a novérke szurta be...eléggé égeto injekcio...kicsit fáj:-)...de szerintem a ha rákérdezel a nogyogyászodnál akkor lehet h ir fel neked is...nekem ugyvolt h janurár 23.-átol 27.-ig szedtem a clostyt, utána valo héten 3x voltam ultrahangon és harmadszorra pénteken 3.-án megkaptama tuszorepeszto szurit,pregnyl 5000(2x)aztán másik héten csutortokon mentem kontrolára h meg e reedt a tuszo...
2012. márc. 1. 21:17
12/22 A kérdező kommentje:
A héten voltan Nődokinál, és Ő nem akart felírni Szurit. Mit tegyek?
2012. márc. 2. 06:33
13/22 anonim válasza:
figyi szerintem ne kapkodd el én se kaptam soha repesztő szurit, szerintem meg fog az repedni magától, próbálj erre gondolni, a természet tudja a dolgát a bogyi csak kicsit rásegít a peteérésre, aztán már mindent tud a szervezeted, persze ha többszörre nem repedne meg akkor kérd, de egyáltalán hol tartasz a ciklusodban?hanyadik napon?
2012. márc. 2. 08:01
14/22 anonim válasza:
Én 3hónapban szedtem a gyógyszert,nekem is erősebben fájt a peteérés.
Tüszőrepesztő szurit nem kap mindenki,mert az egy hatalmas adag hormon (nekem ezt mondta a dokim) és csak nagyon indokolt esetben adják.Nem lehet csak úgy bemenni és megvenni.
Ha van peteérésed a clostyl-lal és meg is reped a tüsződ félidőben nincsen szükség rá.Türelem!
Kivizsgáláson voltál?Mert én hiába szedtem most derült ki,hogy magas a TSH-m így nem sikerülhet.
2012. márc. 2. 08:19
15/22 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a 4. napon. 2 napja szedem, és ez a 4. hónap.
A doki szerint van peteérésem, mert vittem a hőgörbémet.
Lehet, hogy ezért nem írta fel?
2012. márc. 2. 09:12
16/22 anonim válasza:
Ha a 4. kuránál tartasz akkor szerintem kérdezz rá arra tuszorepire, veszíteni nem vesztesz vele semmit max aztmondja h nics rá szukséged...Nekem azt mondták h a clostys kurát csak egymás után max 3-4x lehet alkalmazni utána szunetet kell tartani,ugyh szerintem tényleg ne vesztesz vele semmit...Nekem sikerult teherbeesnek clostyvl és tuszorepivel...Sok szerencsét...Szurkolok neked:-)Rwmélwm sikerul a baba mindegyikotoknek mielobb
2012. márc. 2. 09:15
17/22 anonim válasza:
véleményem szerint,ha van ovulációd és nem sikerül clostyl-lal teherbe esned akkor ezen a tüszőrepesztő sem fog segíteni!!
Elnyújtott hatása van a gyógyszernek 3hónap után szünet (sokan akkor estek teherbe) majd 3hónap szünet után következhet egy újabb kúra.A barátnőmnek pl. 9hónap után jött össze a baba!
2012. márc. 2. 09:48
18/22 anonim válasza:
Kedves utolso, látom te nagyon értesz a dolgokhoz, foleg h a barátnod szedte nem te...Te vizsgálatok és eredmények nélkul is tudsz ilyen frappáns választ tudsz adni...te azt már honnan tudod h az nem segítene?...kedves eloreláto josno...ahh kiborulok az ilyen kommenteloktol
2012. márc. 2. 10:29
19/22 anonim válasza:
kedves utolsó!
korábban írtam,hogy én is szedtem.Rákérdeztem a tüszőrepesztőre és nekem ezeket az orvos mondta.Mivel volt ovulációm,nem kellett ezt kapnom.Ellentétben van ismerősöm akinek indokolt volt és 2.ciklusban megkapta.
A barátnőmet az elnyújtott hatásara hoztam fel példának.
Ha normálisan elolvasnád a dolgokat akkor nem írnál vissza ilyeneket.
Kímélj meg légy szíves az ilyen hangú kommentektől!Normálisan leírtam a tapasztalataimat illetve ismerősök eseteit.A kérdező kérdése pedig erre vonatkozott!!
2012. márc. 2. 11:08
20/22 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondja a dokim, hogy van ovulációm. De akkor miért nem esek teherbe? A férjem biztos nem tehet róla. Van egy gyerekünk már, tehát Ő neki a spermái jók. Akkor mi a baj?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!