hát én is kíváncsi lennék, bár én kicsit másképp szedtem, egy hónapot szedtem aztán egyet nem aztán mult hónapban megint, és most nem, és nagyon nagyon bizakodok hogy ez a 7. próbálkozós gyógyszermentes hónap sikerül, bár ahogy most érzem szerintem nem, mult hónapban nagyon nagyon fájtak a cicieim ovu után most is tul vagyok rajta bár még csak a 19. napon vagyok, de semmi egyáltalán nem fájnak, nem tudom mi lehet. bocsi hogy nem a kérdésedre válaszoltam,
2012. márc. 1. 16:22
2/22 anonim válasza:
én is most kezdtem a clostit. nekem eddig mindig fájtak, feszültek a melleim középidő után. most meg semmi!! lehet, hogy akkor a closti okozza?
2012. márc. 1. 17:12
3/22 anonim válasza:
1, vagyok, hát nem tudom, nekem is ovu utántól pár napra rá nagyon fájtak, a mult hónapban akkor ugye szedtem a clostyt akkor nagyon hó vége felé még a párom is megjegyezte hogy nőttek? :) aztán két napra rá meg megjöttt. viszont most semmi. na ha most megbabásodok akkor az előző havi mellfájdalom a clostytól volt, ha nem akkor pedig már lövésem sincs mi zajlik odabent. :S
2012. márc. 1. 17:34
4/22 A kérdező kommentje:
Nekem az előző hónapban a peteérés is nagyon fájt, majd a tüszőrepedéstől majdnem össze estem, és a menstruációig érzékeny volt a hasam. Szerintem a gyógyszertől.
Köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 1. 18:03
5/22 anonim válasza:
nekem is nagyon fáj a hasam. pontosabban a jobb petefészkem. remélem, nem lett cisztám a clostitól :/
hőgörbét vezettek?
2012. márc. 1. 18:09
6/22 anonim válasza:
1, én már nem vezetek görbét hogy ugyhond"ne görcsöljek rá" meg próbálok nem figyelni de hát mint tudjuk ez rohadtul lehetetlen!! szerintem. viszont én a 11. napon voltam uh gon, és a jobb petefészkemben volt egy 44mm es cysta, volt egy kis pont a méhemben ugy mondta hogy felritkulás, viszont a bal petefészkemben és nekem álltalában ott van domináns tüszö akkor volt egy 23mm azt mondta az fog valószínű megrepedni nemsokára, hát éreztem is 3 napig ez volt szerdán,csürtüktöl fájt a hasam, a cystát nem érzem majd nemsokára megyek vissza kíváncsi vagyok mi lett vele. azt mondta még nem foglalkozunk vele ha mensi környékén ha megjön kiürül, ha nem remélem a baba legyőzi és kipukkantja!! :)
2012. márc. 1. 19:02
7/22 A kérdező kommentje:
Én vezetek görbét, és nekem is streszt okoz. De legalább tudom, hogy mennyi az esélyünk. (van peteérésem, vagy sincs)
2012. márc. 1. 19:34
8/22 anonim válasza:
és milyen lett a görbéd? az enyém teljesen más, mint szokott! és szerintem rosszabb :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!