Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba elvesztése után mikor...

Baba elvesztése után mikor próbálkoztatok újra?

Figyelt kérdés
Mennyi idő után sikerült? Nekem missed ab volt 1 hónapja,most jött meg,olyan jó lenne minél hamarabb belevágni.De vajon veszélyes ha hamar terhes leszek?
2012. febr. 27. 13:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja..én vagyok akinek azt mondták: Holnap!
2012. febr. 27. 19:39
 12/19 anonim ***** válasza:
Én vagyok a második aki a 23. héten szült....Elkaptam a kicsitől oviból hozott vírust. Azt mondta a SOTE-n a prof. hogy ez pech és egyszer van, nem ismétlődhet meg. Vízzel telt a baba hasürege, de a 18. heti genetikai UH-n még semmi nem volt, saját örömre mentem baba mozizni 1 percig tartott, azonnal menjek a dokimhoz, onnantól meg rémálom....
2012. febr. 27. 19:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Én vagyok aki 16 hétre szült.Volt mindenféle vizsgálat, de teljesen egészséges volt a kisfiúnk.A 12 hetes genetikai uh-n is mondták, h minden rendben.Aztán a 16 héten erős görcs, darabos vérzés, kórház, másnap szülés majd egy méh tisztítás.Pont Karácsonykor...Már van egy kisfiúnk, Ö 22 hónapos.Nekünk már nem lesz több.Nem bírom feldolgozni, bele tudnék őrülni a fájdalomba...
2012. febr. 27. 19:53
 14/19 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy mit éreztél, nekem rugdosott már a kisebbik lányom fogta mindig a hasam (Ő 4 éves), utána is-és kérdeztem most miért nem rúg a kistesó? Most is sírok....Csak azt mondtuk neki később jön hozzád. Most is azt mondja mindenkinek, hogy az anya hasában van a kistesóm...Szerintem a legrosszabb amit tehetsz, hogy nem lesz több, igenis kell neki is egy tesó és nektek is még egy kisbaba csak ez gyógyír a fájdalomra.
2012. febr. 27. 20:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is mindig keresi, kérdezi, meg mondja h Bence elbújt...így hívták volna.Most még nem vagyok képes egy újabb terhességre, de nagyon vágyom egy babára.Lehet majd idővel változik.
2012. febr. 27. 20:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Én az első 23. heti vagyok... Nálunk sajnos nem derült ki - makkegészséges vagyok én is és a baba is az volt... Az első babám koraszülött, most ez a középidős vetélés - ennek ellenére nem kérdés, hogy szeretnénk még gyermeket, mert bár feledtetni nem fogja az elvesztettünket, de ő lehet a gyógyír erre a fájdalomra... Sőt, soha nem akartam három gyereket, de ha a következő terhességem problémamentes lenne, akkor még ezt sem zárnám ki... Rájöttem, hogy ők a legnagyobb kincs. :)
2012. febr. 28. 08:13
 17/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok, itt 9.

Köszönöm, hogy megosztották velünk a történeteteket, ez iszonyú lehet, ilyen előrehaladott terhességeket elveszíteni :-(

Nekem két korai vetélésem volt 18 hónap különbséggel, de én is majd belehülyültem a bánatba. Azóta van egy 11 hónapos Kisfiam, aki egy Csoda, ennek ellenére egyre többször jut eszembe az első két Babám, hogy Ők most milyenek lehetnének ...

Nagyon szeretnék még Babát, de szerintem igazán nyugodt, felhőtlen terhességem nekem sem lesz soha.

Mindenkinek kívánom, hogy a továbbiakban csak boldogságot és örömet kelljen átélnie a Babavárás kapcsán, mert feledtetni tényleg nem lehet akárhány Gyermekkel sem az Elvesztetteket, de értelmet tényleg Ők adnak az életünknek ...

2012. febr. 28. 11:44
 18/19 judit179 válasza:

sziasztok!

Én máj.10-én vesztettem el a 10 hetes magazatom:(

Azt mondta a doki 2 mensit várjunk és utána megint probálkozhatunk.

Ez mind szép és jó,de erre a babára is 10 honapot vártunk:(

2012. máj. 15. 20:50
 19/19 nini24 ***** válasza:

Sziasztok!

Én is május 10én vesztettem el a 13 hetes babámat :(( Beteg volt nagyon, el kellett venni...:( Turner-szindrómás volt, abból is valami durva válfaj lehetett a biopszia és az Uh-k alapján :((( Nekünk a doki 3 mensit mondott, csak az a baj, hogy az én cikluisaim eddig is 50-60 naposak voltak, és így decemberig kéne várjunk??? Még nem jött meg a műtét óta, cicm fáj, hasam görcsölget, de semmi. Méhpempőt, Mastodynont, vitamint, E-vitamint szedek, és reménykedek, hogy mihamarabb megjön, és aztán a következő is, majd azután nem :) Addig is vigasztalódom a 21 hónapos virgonc kislányommal. :))) Ő ad erőt, meg a megértő és türelmes párom :)))

Mindenkinek kitartást, aki átesett ezen a szörnyűségen, túl fogjuk élni, és boldog kismamák leszünk nemsokára! :) A kis angyalaink pedig föntről vigyáznak majd ránk!

2012. jún. 9. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!