Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miert veszti el a babat?

Miert veszti el a babat?

Figyelt kérdés
Egyik rokonom nem kepes gyereket szulni. Beultetesen vett reszt mar ketszer , mind a ketszer sikerult. De az utan 2-3 nappal megjott a mensese es elvesztette a magzatot.Mitol van ez h mindig par napig megmarad es utana elmegy???

2012. jan. 3. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:

erre sajnos senki sem fog tudni értelmes magyarázatot adni :(

lehet, hogy mindkétszer genetikai rendellenesség miatt ment el a baba; vagy rosszul tapadtak meg az embriók; vagy valami hormonzavar áll a háttérben (bár beültetéskor erre biztosan nagyon figyelnek, előzetes vizsgálatok stb.)

amikor szültem, a velem egy kórteremben lévő másik anyuka mondta, hogy neki 5. vagy 6. beültetés sikerült... szóval van remény, kitartást kívánok a rokonodnak

2012. jan. 3. 11:10
 2/4 Grófházy ***** válasza:

Kísértetisen hasonlít az én esetemhez!!!

2 sikeres beülti pár nap múlva mensi görcsökkel.

A következő beültetést másik doki csinálta és előtte csinált Uh-t.

Akkor ő azt mondta,hogy a sárgatestjeim totál összezsugorodtak,ami azt jelenti,hogy nem termelnek progeszteront ami a terhesség fenntartásához szükséges a 12.hétig,amíg ki nem alakul a méhlepény és át nem veszi ezt a feladatot.tehát 100% hogy a baba így nem fog megmaradni.

így aznaptól sárgatest pótlást kaptam lórúgásnyi mennyiségben tabletta formájában a szokásos rásegítő dózis 3 szorosát , illetve hüvelygél formában is,és most a 27 heteske vidáman ficánkol a pocimban,és nagyon jól vagyunk

remélem sikerülni fog neki is

2012. jan. 3. 13:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokt. Utolso valszolonak sok sikert a szuleshez.
2012. jan. 3. 17:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Sok minden állhat a háttérben, inzulinrezisztencia, progeszteron hiány, véralvadási gondok és még sorolhatnám.

Elsőnek írom, én a budai meddőségibe járok, és egyáltalán nem mondhatnám, hogy alaposan kivizsgálják az embert, mielőtt lombikra küldik. Nekem 2 sikertelen lombik után (a második vetélés lett) derült ki, hogy IR-em van és a kutya nem kérte tőlem előtte ezt a vizsgálatot, magamnak csináltattam meg, ahogy a többit is.

2012. jan. 4. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!