Középidős vetélés után mikor próbálkoztatok újra?
Nem tudom sajnos, orvossal mindenképpen konzultálj.
És nagyon sajnálom!!!:(
Szörnyű, ami történt!
Sajnos anyukám is négyszer átélte ezt (nála a méhszáj nem bírta a növekvő súlyt és a méhe sem bírta a tágulást-ezt mondták neki, én is a 30. hétre születtem, pedig végig kórházban feküdt, volt méhszájzáró műtéte is, de ez nem jelenti, hogy másnál is így alakul!), de azért én is végig rettegem a terhességeimet.
/Eddig megúsztam a középidős vetéléseket, most a koraszüléstől rettegek, mert már a második babával a pocakban is szerencsére átléptem a betöltött 25. hetet.
Szóval annak ellenére, hogy nem én éltem át, nagyon közeli a dolog a családban, így én bele tudom érezni magam a helyzetedbe./
Lelkileg is, testileg is egy-másfél év várakozás kell, hogy rendeződj!
Kívánom, hogy a következő várandósságod problémamentes legyen, de figyeljen rád nagyon majd a dokid!
Szia.
Velem ez kétszer is megtörtént, a 18. hétben. Elsőnél műtét, másodiknál (ikrek) szülés...
Ok nem derült ki, bár gyenge méhszáj a gyanú, vagy talán még immunológiai összeférhetetlenség, de ehhez nagy már a terhesség, bár ki tudja.
A második 2 hónapja történt..fizikailag készen áll az ember, de lelkileg én még a lassan 1,5 évvel ezelőttit sem hevertem ki, és most megint...
Ez valami szörnyű, hogy az ember úgy van vele, hogy a 12.héten legyen túl, és akkor már kevesebb az esély a vetélésre, és kiderül hogy mégse:(((((
Nekem is meg kellett szülnöm, hát ezt nem kívánom senkinek, rendesen megszenvedtem a szülést, és mind ezt hiába, mert nem kaptam babát a karomba:(((((( Az elsőt 8 hetesen vesztettük el, az is megviselt, de ez....álmomba nem gondoltam volna hogy ilyen szörnyűség létezik....
Új orvost keresek, mert ez a doki aki volt, nem figyelt nagyon a Pcom-ra, kissé úgy tűnt félvállról vette, ráadásul elérhetetlen volt amikor a baj történt...
Szia,
6/7-es vagyok.
Szerintem is válts dokit, az enyém jó, bár az én PCO-mmal sem nagyon foglalkozott, meg az inzulinrezisztaniciámmal sem, amit korábban diagnosztizált a korábbi orvosom. Nem tudom, ezek okozhatták-e, de most nem fogom hagyni legközelebb, hogy elfelejtődjön, mert biztos okozhat gondot ilyen téren is.
Neked mondtak valamit a dokik, szóba került a PCO mint ok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!