Van itt olyan kismama vagy anyuka, aki a ciklus 7. -8. napján esett terherbe úgy, hogy megszakításos módszerrel "védekezett"?
Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 09:15
21/24 anonim válasza:
Ha a párod időben kiszállt és utána nem tette vissza ill. nem is helyezte a hüvelyed közelébe, akkor a baba esélye nagyon-nagyon minimális. Vagy inkább úgy is fogalmazhatnék, hogy nulla.
Mi évekig így védekeztünk, mert nem akartunk még kisbabát, nem is lett. Most már szeretnénk, és remélem már nem is vagyok egyedül...
22/24 anonim válasza:
Szia! Mi a ciklusom 6dik napján szeretkeztünk, abban a ciklusban egyetlen egyszer és terhes lettem. Sajnos méhen kívüli :-(( lett. Nem tudom, mikor volt az ovulációm mert abban a ciklusban még ovu tesztet sem használtam, pedig szoktam.
23/24 A kérdező kommentje:
de gondolom nem védekeztetek?! VAgy igen?
2012. febr. 27. 17:12
24/24 anonim válasza:
Nem, nem védekeztünk, mi már 5 éve vágyunk babára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!