Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklus 14 napjan voltam...

A ciklus 14 napjan voltam eggyutt a paromma! LMennyi a esely a babahoz? A ciklusaim 31 naposak atlagosan

Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
hát nekem is átlag 31 naposak a ciklusaim, így a 16-19 cn-n van az ovuláción, szóval a 14 még lehet pont necces:) ezt nem tudjuk megmondani, esély van rá. Tudod pontosan, hogy mikor szokott lenni? Esetleg teszteltél már ovu teszttel?
2012. febr. 23. 16:30
 2/4 A kérdező kommentje:
nem teszteltem meg ovuteszttel!csak miotta eggyutt voltunk a parommal 20an azota szurkal a petefeszkem hol a jobb hol a ball,es azert kerdezem lehet h jokor csinaltuk
2012. febr. 23. 16:32
 3/4 anonim ***** válasza:
A petefészek szurka az nálam akkor szokott lenni, ha érik a tüsző, lassan bekövetkezik az ovuláció. Ez kb. nálam ovu előtt 2-3 nappal szokott jelentkezni. Szóval van rá esély, bár lehet h talán nálad is rá pár napra következett be az ovuláció:)
2012. febr. 23. 16:45
 4/4 A kérdező kommentje:
akkor csak remenykedhetek(tunk),es kicsi az eselye :( azert ma is osszebujunk :)
2012. febr. 23. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!