Óramű pontosságú ciklus mellett elképzelhető, hogy PCOS vagy IR vagyok?
Megkérdezhetem mióta nem jön a baba?
Több ismerősö van,aki sokat várt rá és nem volt se IR-es sem pedig PCOS! (minden eredményük jó volt,ezeket is néznék) A pcos betegeknek elég sok erre jellemző tünetük van.
Én első körben inkább a párodat küldeném el sperma vizsgálatra.Lehet nála van a gond!Akkor hiába vizsgálnak téged.
Nőgyógyász csinálta nekem a 3. és 21.napi vérvételt,abból a hormon eredmények látszani fognak.
Ja,és én mielőtt tovább lépnétek megcsináltatnám a petevezeték átjárhatóságit.Nekem is volt,nem fáj pusztán kellemetlennek mondanám!
sok sikert!
Köszönöm a tanácsot!
1 éve nem jön a baba, de nem akarunk többet várni vizsgálatok nélkül.
A párom volt már spermavizsgálaton, és nála minden rendben van.
Ha a vérvizsgálatom jó lesz, akkor lehet, hogy én is az átjárhatóságit teszem következőnek, hátha "csak" mechanikus okok vannak...
Hallotatok olyat esetleg, hogy a kiskatonák el sem jutnak oda ahova kell, mert a nő ellenanyagot termel? Ezt hol lehet megnézetni esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!