Van itt olyan kismama vagy anyuka, aki a ciklus 7. -8. napján esett terherbe úgy, hogy megszakításos módszerrel "védekezett"?
Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 09:15
1/24 anonim válasza:
na bárcsak én lennék az .... :(
2/24 A kérdező kommentje:
Ilyen helyzetben vagy most? És még nem tudod hogy sikerült e?
2012. febr. 27. 09:18
3/24 anonim válasza:
... nagyon remélem hogy sikerült..
4/24 anonim válasza:
Szia!Mi is megszakítással védekezunk csak,de nagyon sokszor voltunk egyutt,szóval nem csak a 7.8.napon.Peteéréskor is.Nem lenne gond a baba...Holnap kéne megjonnie.Te is szeretnél babát?Vannak jeleid,tuneteid?
Bocs ha a kérdésre még nem tudok válaszolni,lehet hogy teherbe estem,holnap kiderul..:)
5/24 A kérdező kommentje:
Igen szeretnék babát, de csak a 7.-8. napon voltunk együtt megszakításos módszerrel! Szerinted van esélye? vagy nagyon kevés?
2012. febr. 27. 09:53
6/24 A kérdező kommentje:
Szurkolok hogy sikerüljön neked is a baba...
AMúgy miért védekeztek?
2012. febr. 27. 09:54
7/24 anonim válasza:
Hát mert házat szeretnénk venni elosszor,és aztan hivatalosan is nekiállunk.Igy terveztuk el.De már nem szedek gyogyszert pár hónapja és addig így védekezunk.Van már gyerekunk,két fiu.Veled miújság?miért tetted fol a kérdést?Ilyen helyzetben vagy?
8/24 anonim válasza:
Látom írtal már kozben...Szerintem kicsi az esélye az biztos,de v.kinek mindjárt sikerul.Mi már augusztus ota igy védekezunk,és nem lettem terhes.Pedig nagyon sokat vagyunk egyutt,peteéréskor is.Nem tudom,hogy veled mi lesz de drukkolok,ha szeretnéd a babát!!:)
9/24 A kérdező kommentje:
Igen, ilyen helyzetben vagyok, még mi sem szeretnénk élesben, így maradtunk a megszakításosnál. Mi is kb. 1 év múlva szeretnénk élesben.
Szerinted is kicsi az esélye?
2012. febr. 27. 10:00
10/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod azért.... Sok sikert kívánok nektek...
2012. febr. 27. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!