Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, kinek van még 1 hete...

Lányok, kinek van még 1 hete a nemvártig?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok? Hogy fogjátok "átvészelni" ezt az utolsó hosszú hetet?
2012. febr. 27. 08:50
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Szia!

Gratulálok! Akiknek pedig nem sikerült sajnálom, de új hónap, új remény!

Itt vannak a tesztjeim:

[link]

[link]

[link]

Ez a 7. hónapunk, de még én sem vagyok nyugodt!

2012. márc. 7. 06:04
 32/34 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! Szívből gratulálok Neked még egyszer! Apuka tudja már? Hogy mondtad/mondod el neki? Gondolom vele is madarat lehetne fogatni. :)

Ahogy kérted, íme a görbém, ma reggelre visszaesett 36,7-re:

[link]

2012. márc. 7. 10:02
 33/34 anonim ***** válasza:

Köszönöm ő is örül, de ha egyforma lesz a két csík és az uh-n is minden rendben, akkor nyugodtabbak leszünk!

Pedig a te görbéd is babagyanús volt, nem értem. :-(

Az én hőgörbém:

[link]

2012. márc. 7. 10:08
 34/34 A kérdező kommentje:

Ó, a Tiéd valóban jó magasan szárnyal. :) Remélem az Uh-n is csupa jó híreket fogtok kapni.

Érdekes, mert az előző ciklusomban a 37C-t nem is érte el a hőm, a mostaniban meg mindig ott volt, vagy fölötte. Ma hajnalban meg iszonyatosan görcsöltem, pedig ne szoktam... Ki érti?!

2012. márc. 7. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!