Lányok, kinek van még 1 hete a nemvártig?
Figyelt kérdés
Hogy vagytok? Hogy fogjátok "átvészelni" ezt az utolsó hosszú hetet?2012. febr. 27. 08:50
31/34 anonim válasza:
32/34 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Szívből gratulálok Neked még egyszer! Apuka tudja már? Hogy mondtad/mondod el neki? Gondolom vele is madarat lehetne fogatni. :)
Ahogy kérted, íme a görbém, ma reggelre visszaesett 36,7-re:
2012. márc. 7. 10:02
33/34 anonim válasza:
Köszönöm ő is örül, de ha egyforma lesz a két csík és az uh-n is minden rendben, akkor nyugodtabbak leszünk!
Pedig a te görbéd is babagyanús volt, nem értem. :-(
Az én hőgörbém:
34/34 A kérdező kommentje:
Ó, a Tiéd valóban jó magasan szárnyal. :) Remélem az Uh-n is csupa jó híreket fogtok kapni.
Érdekes, mert az előző ciklusomban a 37C-t nem is érte el a hőm, a mostaniban meg mindig ott volt, vagy fölötte. Ma hajnalban meg iszonyatosan görcsöltem, pedig ne szoktam... Ki érti?!
2012. márc. 7. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!