Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, kinek van még 1 hete...

Lányok, kinek van még 1 hete a nemvártig?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok? Hogy fogjátok "átvészelni" ezt az utolsó hosszú hetet?
2012. febr. 27. 08:50
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Nekem 4 napom van. Írtam ki egy kérdést, hogy reggeli hányás lehet-e már a babától... 2-3 napja úgy érzem meg fog jönni, csak nem olyan erősen. Te hogy vagy?
2012. febr. 27. 08:58
 2/34 anonim ***** válasza:

Nekem! :-) Március 5-re nem várom.

Te, hogy vagy? Mennyi ideje próbálkoztok?

Remélem jól fog alakulni a hét, és sikerrel zárul! :-)

Én jól, bár ma és tegnap este is mindjárt megjön érzésem van, leszakad a derekam.

Hogy ez jó-e vagy sem, nem tudom. Amikor a lányommal lettem kismama (2 éves), akkor ilyenekre nem figyeltem, meg ő egyből össze is jött, ahogy kigondoltuk. A kis tesó 7 hónapja várat magára. :-(

Van hőgörbém is, jól alakul eddig!

2012. febr. 27. 08:58
 3/34 A kérdező kommentje:
Mi fél éve próbálkozunk, első bab lenne. :) Nekem ma reggel jelentkezett a derékfájás, néha itt-ott enyhén beszúródik egy pillanatra a hasam. Néhány napja sokkal jobb kedvem van, nem kapom fel a vizet minden apróságon, a férjem is megjegyezte, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Persze lehet, hogy ez csak a közelgő tavasz és a jó idő miatt van, de sosem lehet tudni, a lényeg, hogy nagyon jól érzem magam a bőrömben. :)
2012. febr. 27. 09:18
 4/34 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszoló, esetleg meg szabad nézni a görbédet?
2012. febr. 27. 09:19
 5/34 anonim ***** válasza:

Igen. :-)

[link]

2012. febr. 27. 13:17
 6/34 A kérdező kommentje:
Ez valóban biztató, szerencsére az enyém is hasonló. :) Remélem ez a február már a mi hónapunk volt! :)
2012. febr. 27. 13:21
 7/34 anonim ***** válasza:
A tiedet megnézhetem? :-)
2012. febr. 27. 13:24
 8/34 A kérdező kommentje:

Persze, bocsi! Be is akartam linkelni, csak elbambultam. :)

[link]

2012. febr. 27. 13:31
 9/34 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 6.ra nem várom. Szépek a gőrbéitek, csatolom az enyémet is,véleményeznétek nekem?

[link]

2012. febr. 27. 13:38
 10/34 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én nem hőmérőzök, így görbét nem tudok csatolni, meg ugye véleményezni se, mert nem tudom hogyan kell kinéznie.

Amúgy nekem már csak pár napom van hátra a nemvártig (febr. 29.). Volt időszak mikor olyan telinek, nehéznek éreztem az alhasam, most inkább átállt szurkálósdiba. Emellett pedig fáj a derekam és a hátam is fájdogál. Na és a mellemet már nem is részletezem...melltartóba még türhető, de ha mellbimbó részen amúgy ha hozzáér valami kb. csillagokat látok. Remélem ez a baba jele, de hamarosan már minden kiderül. Tesztelni viszont leghamarabb csak a nemvárt utáni nap reggelén akarok. De ha sikerül tovább kitartani, akkor majd csak olyan 3-a körül. Csak azt nem tudom pontosan mi számít reggeli vizeletnek, mikor mondjuk hajnaltájt is arra ébredek, hogy menni kell. Felkelést követő első vizeletből jó?

2012. febr. 27. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!