Lányok, kinek van még 1 hete a nemvártig?
Nekem! :-) Március 5-re nem várom.
Te, hogy vagy? Mennyi ideje próbálkoztok?
Remélem jól fog alakulni a hét, és sikerrel zárul! :-)
Én jól, bár ma és tegnap este is mindjárt megjön érzésem van, leszakad a derekam.
Hogy ez jó-e vagy sem, nem tudom. Amikor a lányommal lettem kismama (2 éves), akkor ilyenekre nem figyeltem, meg ő egyből össze is jött, ahogy kigondoltuk. A kis tesó 7 hónapja várat magára. :-(
Van hőgörbém is, jól alakul eddig!
Sziasztok!
Én nem hőmérőzök, így görbét nem tudok csatolni, meg ugye véleményezni se, mert nem tudom hogyan kell kinéznie.
Amúgy nekem már csak pár napom van hátra a nemvártig (febr. 29.). Volt időszak mikor olyan telinek, nehéznek éreztem az alhasam, most inkább átállt szurkálósdiba. Emellett pedig fáj a derekam és a hátam is fájdogál. Na és a mellemet már nem is részletezem...melltartóba még türhető, de ha mellbimbó részen amúgy ha hozzáér valami kb. csillagokat látok. Remélem ez a baba jele, de hamarosan már minden kiderül. Tesztelni viszont leghamarabb csak a nemvárt utáni nap reggelén akarok. De ha sikerül tovább kitartani, akkor majd csak olyan 3-a körül. Csak azt nem tudom pontosan mi számít reggeli vizeletnek, mikor mondjuk hajnaltájt is arra ébredek, hogy menni kell. Felkelést követő első vizeletből jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!