Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, kinek van még 1 hete...

Lányok, kinek van még 1 hete a nemvártig?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok? Hogy fogjátok "átvészelni" ezt az utolsó hosszú hetet?
2012. febr. 27. 08:50
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Sajnos én sem tudom, melyik a jó görbe, mert én még csak most kezdtem el, ebben a hónapban. De amennyire értek hozzá, magasan van a hőd. Szóval jól alakul, de inkább tedd ki kérdésként és hátha válaszol olyan is szakértő.

Igen, a felkelést követő első (középsugaras) vizelet a legjobb, az tartalmazza a legtöbb HCG-t..

2012. febr. 27. 14:01
 12/34 A kérdező kommentje:

9/11: A Te görbéd is szépen kúszik felfelé és ráadásul nem is cikk-cakkos. :) Ígéretes szerintem.

10/11: Szerintem ha hajnalban mész ki pisilni, már érdemes ellőni egy tesztet, mert ha néhány óra múlva az ébredés utáni elsőből csinálod, nem biztos, hogy lesz benne elég hcg ahhoz, hogy kimutassa.

2012. febr. 27. 14:11
 13/34 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, mikorra nem várod? :)
2012. febr. 27. 14:13
 14/34 anonim ***** válasza:

Igen, ha hajnalban mész pisilni, akkor már érdemes tesztelni.

De várd meg a nem várt napját.

2012. febr. 27. 14:20
 15/34 anonim ***** válasza:

Szia!

Március -re nem várom. Ma dél körül olyan nagyon szúrt és görcsölt a hasam, mint mensikor (vagy erősebben), aztán amilyen hirtelen kezdődött, olyan gyorsan el is múlt. Előtte két napig nagyon érzékeny volt a mellbimbóm, de ez mára elmúlt.

Egyébként megőrjítem saját magam, mert csak ezen jár az eszem :-/

Már azt kezdtem el olvasgatni itt az oldalon, hogy hogyan kell az ovu-tesztet jóstesztként használni. Aztán rájöttem, hogy nem érdemes, mert sokszor fals pozitív, és egyébként is csak az őrületemet fokozná :-)

Hát én így állok most :-) /O./

2012. febr. 27. 17:29
 16/34 anonim ***** válasza:
Március 4-re. Bocs valamiért kimaradt! /O./
2012. febr. 27. 17:30
 17/34 anonim ***** válasza:
sziasztok! én március 5-re nem várom. görbét nem vezetek, még csak a második hónapot nyomjuk, nem akarom elvenni a természetességét, szépségét. Remélem mindenkinek sikerül!!!
2012. febr. 27. 20:10
 18/34 anonim ***** válasza:

Én márc. 5-6 körül nem várom. :)

Itt a görbém: [link] egy nappal később volt ovum, mint ahova behúzta. Most várok. :) A derekam nagyon fáj - pé-kor is ez a fő tünet - és folyamatosan éhes vagyok. A mellbimbóm is érzékeny, de nem vészes. Nagyon kíváncsi vagyok, 1 hét és kiderül. :)

Ez a második próbálkozós hónapunk, az első két babám szintén a második próbálkozós hónapban sikerült. :)

2012. febr. 28. 09:37
 19/34 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó válaszoló, drukkolunk Neked is, szép a görbéd! :)
2012. febr. 29. 09:18
 20/34 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én vagyok a 9- es.

Ki hogy van?

Hogy alakulnak a hőgörbék?

Nekem a 10 dpon negatív lett a teszt, tudom , hogy korai volt , de ki bírja ezt kivárni?

2012. márc. 2. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!