Lányok, kinek van még 1 hete a nemvártig?
10. vagyok, és 29-ére nem vártam, csak a szervezetem ezt nem így gondolta ki. Reggel már tampon lett belôle, de már elôzô nem ez volt az érzésem... Fel pedig nem adjuk, hisz még nem régota munkálkodunk a babán.
Ti hogy vagytok?
02-28 09:37 vagyok.
Ma reggel produkáltam egy iszonyat halovány kétcsíkosat. Már csak azon aggódom, hogy erősödjön, mert már jártam úgy, hogy 6 ilyen + teszt után megjött, így felhőtlenül boldog max. egy uh után leszek, de legalább ezen van 2 csík. :)
Utolsónak gratulálok, szorítok, hogy erősödjön! :-)
Nekem most sem sikerült :-( /O./
Az utolsó előttinek egyenlőre csak halakan de gratula, biztos erősödni fig az a csík.
Én a 9-es vagyok nekem tegnap meg ma is esett a hőm és ma már egy icipicit vérzek is.
De nem keseredek el még akkor sem ha ezek az idők évtizedeknek tünnek is...
Tudom és belül érzem is, hogy most érkezett el az időnk és legközelebb már nem fog megjönni, ebben valamiért biztos vagyok. Holnap kezdem a következő closti kúrámat.
Mindenkinek mihamarabbi babásodást kívánok.
Sziasztok!
Mindenkinek megy a drukk!
Tegnap délután és ma reggel teszteltem, eléggé haloványak lettek, de ott 7 hónapja várt 2 csík. :-)
Itt a tesztem: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Sziasztok! Nagyon örülök a pozitív teszteknek és szívből gratulálok, akinek még nincs eredmény, azoknak drukkolok.
Nekem ugyan ma még fent van a hőm, de tegnap előtt elkezdtem barnázni, mára már eléggé egyértelmű, hogy legkésőbb holnap meg fog jönni. Ma reggel nem bírtam ki, csináltam egy tesztet, de egyértelműen negatív volt. Érdekes módon most nem borultam ki annyira, mint az előző hónapokban.
Akiknek most is csak 1 csíkos volt a teszt, azoknak üzenem, hogy itt a tavasz, tombolnak a hormonok, talán ez lesz a mi hónapunk és a karácsonyfa alatt már ott fog szundikálni mindenkinél egy (vagy két) baba. :)
Tegnapi 08:14-es vagyok. :)
Mára erősödött a tesztem, a tegnapit fényképezni sem lehetett, íme a mai: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!