A barátom belém élvezett a menstruáció 1. napjától számított 12. napon. (szerdán történt) Már 2hete megvan. De több, mint 1hónapot késett. Lehetséges teherbeesés?
tesztelj, elképzelhető
Fog.gátló tabival rendszeres lesz
Még mindig megvan. Pont ma van a 14.napja. Azóta is tart. Csak késett. Ezzel kitolódhat a ciklusom? Menstruáció alatt szeretkeztünk.
Nagyon remélem, hogy nem lettem terhes...és sajnos Angliában vagyok, tegnap érkeztem.
lehet hogy az tolta ki
DE
nektek nem tanították meg az iskolában, hogy a 10 napnál hosszabb menzesz esetén azonnal orvoshoz kell fordulni?
nem akarok pánikot kelteni, vagy hülyeséget beszélni, de erre kifejezetten emlékszem, hogy nekünk ezt tanították... Túl sok vért is vezsíthetsz, ha erős
A szerelmeskedés nem erős vérzésre szokta kitolni a vérzés hosszát, hanem pecsételésre, de ebben nem saját tapasztalatra hivatkozom, mert nekem az utolsó napon inkább "kitisztít"
Kezdetben normális, ha kihagy (az első 2 évben kb) ....
Fogamzásgátlóvallehet rendszerezni, de a problémát nem fogja megoldani, ha nem jó dokit fogsz ki, akkor ezzel nem fog foglalkozni,csak hogy jelen helyzetben normáisnak látszódjon a helyzet. Viszont amikor majd babát akarsz,és leteszed a tabit, akkor újra előjön, hogy nem rendszeres,stb stb és csodálkozni fogsz ha "ne adj Isten" nem sikerül... Sajnos nem egyedülálló probléma:(:(:(
HA terherbeestél azon a bizonyos 12. napon ,akkor lehet spontán vetélésed is most...én bizti nem lettem volna ilyen nyugodt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!