Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késett mensi helyett alig...

Késett mensi helyett alig vérzés, szurkálás jelenthet babát?

Figyelt kérdés
Elég régóta próbálkozunk. Jan. 29.én volt peteérésem, együtt is voltunk akkor. Utána még febr. 4.én, majd 8.án. Elvileg 12.én kellett volna megjönnie, de késett. Szerdán reggel teszteltem, negativ lett, és sajnos véreztem is, de maga a vérzés teljesen más volt, mint egy normál mensi. Szerdán összesen 3 csütörtökön 2 betétet használtam csak el de nagyon kis mennyiség jött péntekre már semmi nem volt. Most hétvégén többször is szurkaló érzésem volt a hasam alsó részén, ugy kb a méhszáj környékén, ma pedig idonként olyan görcsöket érzek, mint mielőtt meg szokott jönni. Tervezem, hogy a héten még egyet tesztelek. Ha valakinek van ötlete, tanácsa, meglátása, légyszi irjatok! nem vagyok tudatlan fiatal, van már 2 gyerkőm, de náluk ennyire nem figyeltem a jelekre!
2012. febr. 20. 13:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha véreztél, nem csak barnás folyás volt, + negativ teszt, akkor nrmhiszem. Én is nagyon várom a második babát, de nekem is van hogy gyengébb a vérzés, vagy alvadt, nem olyan mint normál menses, de még se baba.
2012. febr. 20. 14:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom,ha 12-én kellett volna megjönnie(vasárnap), és szerdán csináltál tesztet, akkor azt ki kellett volna mutatnia, ha baba van a dologban. A késés lehet amiatt, hogy nagyon szeretnétek már babát és rágörcsöltök a témára! De hallottam már olyat is(igaz ez a kevesebb), hogy megjött valakinek és mégis baba volt. De ennek kicsi az esélye... De csinálj még egy tesztet(magad megnyugtatása végett), ha nem mutat semmit, akkor sajnos nincs babóca... :( Ha adhatok egy tanácsot ne görcsöljetek rajta,szeretettel várjátok, szeressétek egymást és jönni fog!!! Nekünk sem jött össze, amíg számolgattam és ezen járt az agyam minden percben!!! Szorítok, hogy sikerüljön!! :)

14hetes kismama

2012. febr. 22. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!