Majuska2211 kérdése:
Holnap nem kelene megjonni, felek tesztet csinalni. Tegnap szornyen viszkedett a mellem a bimbo korul (allergia kizarva), es haspuffadasom is volt. Ma a derekam faj de nem mint ugy mint verzes elott. Szerintetek lehet hogy lesz valami belole?
Figyelt kérdés
Mar ugy szeretnenk kisbabat,ez lenne az elso.Mi a velemenyetek?kivancsi vagyok mert nem szeretnek tesztet pocsekolni2012. febr. 16. 14:56
1/9 anonim válasza:
párszor már kitette de más megfogalmazásba nagy drukk neked kedves, reggel csinálj tesztet s ird meg hátha babó van
2/9 anonim válasza:
Szia!Még egy két napot bírj ki és akkor már biztos nem lesz pocsékolás meg nem kell azt át élni hogy most negatívat mutatna pedig van babó!Kitartás drukkolok!!!!
3/9 anonim válasza:
Még 1 nap!! Készítsd ki a tesztet reggelre és hajrá!
4/9 A kérdező kommentje:
koszi nektek :-) es amugy ilyenkor a terthonek valtozni kellene?vagy milyen erteknek kell lenni terhesseg eseten?
2012. febr. 16. 15:10
6/9 A kérdező kommentje:
Felek megcsinalni,gondolod mutatna mar valamit ?
2012. febr. 17. 10:56
7/9 Adri08 válasza:
Ezt a táblázatot mindenkinek ajánlom!! Ebből nagyon szépen és pontosan kilehet számolni,h mikor érdemes valójában tesztet csinálni!!!
Remélem tudtam ezzel segíteni!! :)
8/9 A kérdező kommentje:
Negatív:-(((((
2012. febr. 18. 12:42
9/9 A kérdező kommentje:
Ma is csinaltam egy tesztet mert még mindig nem jott meg..hátha de sajnos ez is negativ lett
2012. febr. 21. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!