Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meforal, miért van az, hogy...

Meforal, miért van az, hogy egész nap émelygek tőle, és folyton éhes vagyok tőle? Napi 2*1/2-et szedek az 1000 mg-osból.

Figyelt kérdés

Sajnos nem nagyon mondták el nekem a jó diétát, így csak az internetről tájékozódtam. Túlsúlyos vagyok, így 160g-os diétát próbálom csinálni, több-kevesebb sikerrel. A diétás tanácsadásra egy hónap múlvára kaptam időpontot. Addig mi legyen?

Ja, és természetesen babát szeretnék:)

2012. febr. 22. 09:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem túl gyorsan építetted fel a gyógyszert?

Ennek ellenére vannak, akik nem bírják, majd mondd legközelebb az endokrinológusnak.

A www.pco-szindroma.hu oldalon van sok infó a diétával kapcsolatosan.

Hajrá a babához, 3 hónapig próbáljatok meg védekezni, hogy hasson a gyógyszer, ne vetélj el. És a 12. hétig mindenképp kell szedni. Én szedem végig, meg szülés után is majd.

2012. febr. 22. 12:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a válaszodat. Nem hiszem, hogy gyorsan építettem volna fel, két hétig csak reggel egy felet, aztán utána kétszer egy felet.

Nagyon köszönöm:)

2012. febr. 22. 12:56
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én akkor émelygek a metformintól, ha nem eszem 3, legkésőbb 4 óránként. Azért is vagy éhes, mert emelett enni kell. Az egész gyógyszer úgy működik, hogy alacsonyan tartja a cukorszintet, muszály mellette pár óránként enni.

A diéta lényege, meg, h. kb 3 óránként egyél, tejet inkább csak 10 óraira, no cukor, no fehérliszt. És a gyógyszer alapból hatni fog, szóval nem kell túlgörcsölni a diétát. Kis mennyiségeket egyél, hogy tudj fogyni, és a gyógyszer jótékonysága miatt, ha néha "bűnözöl" akkor sem lesz gond! Mozgást se feledd! Az is kell! Barátnőmnek 1 év 2 hó metformin után, nekem 1,5 év metformin után jött a baba! Hajrá! És légy TÜRELMES! van akinek pár hónapon belül jön, nekem meg másfél év volt, de nem szabad türelmetlenkedni, mert ha minden más rendben van, akkor jönni fog! SOK SIKERT!

2012. febr. 23. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!