Meforal, miért van az, hogy egész nap émelygek tőle, és folyton éhes vagyok tőle? Napi 2*1/2-et szedek az 1000 mg-osból.
Sajnos nem nagyon mondták el nekem a jó diétát, így csak az internetről tájékozódtam. Túlsúlyos vagyok, így 160g-os diétát próbálom csinálni, több-kevesebb sikerrel. A diétás tanácsadásra egy hónap múlvára kaptam időpontot. Addig mi legyen?
Ja, és természetesen babát szeretnék:)
Nem túl gyorsan építetted fel a gyógyszert?
Ennek ellenére vannak, akik nem bírják, majd mondd legközelebb az endokrinológusnak.
A www.pco-szindroma.hu oldalon van sok infó a diétával kapcsolatosan.
Hajrá a babához, 3 hónapig próbáljatok meg védekezni, hogy hasson a gyógyszer, ne vetélj el. És a 12. hétig mindenképp kell szedni. Én szedem végig, meg szülés után is majd.
Szia!
Köszi a válaszodat. Nem hiszem, hogy gyorsan építettem volna fel, két hétig csak reggel egy felet, aztán utána kétszer egy felet.
Nagyon köszönöm:)
Szia!
Én akkor émelygek a metformintól, ha nem eszem 3, legkésőbb 4 óránként. Azért is vagy éhes, mert emelett enni kell. Az egész gyógyszer úgy működik, hogy alacsonyan tartja a cukorszintet, muszály mellette pár óránként enni.
A diéta lényege, meg, h. kb 3 óránként egyél, tejet inkább csak 10 óraira, no cukor, no fehérliszt. És a gyógyszer alapból hatni fog, szóval nem kell túlgörcsölni a diétát. Kis mennyiségeket egyél, hogy tudj fogyni, és a gyógyszer jótékonysága miatt, ha néha "bűnözöl" akkor sem lesz gond! Mozgást se feledd! Az is kell! Barátnőmnek 1 év 2 hó metformin után, nekem 1,5 év metformin után jött a baba! Hajrá! És légy TÜRELMES! van akinek pár hónapon belül jön, nekem meg másfél év volt, de nem szabad türelmetlenkedni, mert ha minden más rendben van, akkor jönni fog! SOK SIKERT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!