Augusztus óta nem védekezünk a párommal, és kb. 2 hete émelygek, folyton éhes vagyok és nagyon érzékeny a mellem. Amikor meg kellett volna jönnie, csináltam egy tesztet, ami negatívabb nem is lehetett volna. Most terhes vagyok, vagy nem?
nekem az első lányomnál 2 negatív teszt után lett a 3. pozitív...várj pár napot és vegyél más márkát!
a második terhességnél,eleve 15 nap késés után csináltam tesztet mert a peteérésem a mestruáció előtti pár napban van,és így is elég halványan mutatta kia terhességet
szerintem terhes vagy:)
Szia! Az első három tesztem nekem is negatív lett, majd elmentem dokihoz és a vérvétel után már egyértelmű volt, hogy kismama vagyok. A mostani babaváráskor, meg a teszt a nem várt mestruáció előtt már kimutatta. Biztos más is volt a hcg a szervezetemben, de másik tesztet is vettem (hcg line tesztet vettem).
Vegyél ma tesztet és csináld meg holnap reggel, szorítok:-)
Írjál a fejleményekről:-)
Várj még 1-2 napot és csinálj új tesztet! Ha még mindig semmi jele a mensinek, nagy eséllyel reménykedhetsz, h. baba van a pocidban! Valószínű, h. még nincs annyi hcg a szervezetben, ami kimutatja.
Szorítok!
Sziasztok, sajnos 5 napos várakozás után megjött, a második tesztig el sem jutottam:(
Szóval ez van. De nem adjuk fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!