Az normális ha 5 hetesen éhes vagyok, de nem bírok enni nem tudom leírni ezt az érzést. Nem hányok nem émelygek csak nem bírok enni. Voltatok már így?
Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 09:01
1/7 anonim válasza:
Normális,én is így voltam. Éhes voltam, de nem sok mindent ettem.
2/7 anonim válasza:
Normális.
Igaz, nálam nem a terhesség elején jelentkezett az, akkor semmi bajom sem volt. Viszont a második és a harmadik trimeszterben végigkísért. Éhes voltam, ettem volna, mégsem tudtam. Néha azért, mert a baba nyomta a gyomromat, néha pedig azért, mert egyszerűen semmi sem ízlett, nem ment le az étel a torkomon. Csak beleharaptam, megrágtam, de lenyelni már nem tudtam.
Szerintem nálam már a baba nagysága miatt volt, nálad pedig a hormonok miatt lehet.
3/7 anonim válasza:
Gratulálok! Én sem bírtam enni és nem kívántam semmit . Nem hánytam és nem émelyegtem. Egyszer voltam kívánós akkor is csak Fantát akartam inni.Már 23 hetesek vagyunk és jól érezzük magunkat.Étvágyunk nagyon nincs de sok folyadékot iszunk.Minden jót!
5/7 anonim válasza:
és biztos, hogy terhes vagy? úgyértem teszteltél már? mert ez nagyon hasonlít egy szimpla stressz tünetre, szerintem...
6/7 anonim válasza:
6 hetes múltam én is így vagyok.A gyomromról valami nincs rendben.Kevés átel ízlik
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek üzenem persze teszteltem különben nem írtam volna hogy 5 hetes. Köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 22. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!