6. napja émelygek, de éhes is vagyok. Csináljak tesztet?
Figyelt kérdés
Január 10-én volt meg,mi a megfelelő időben próbálkoztunk is,aztán február 18-án megjött 39 napra ugye,de máshogy.2 nap rendesnek mondható mensi,3 nap barna folyás,és semmi görcs.Tudni kell 5-6 napig bő vérzésem mellett hatalmas görcseim szoktak lenni.Most minden más volt.Ez még nem is lenne gyanús,de!6.napja,hogy hányingerem van,inkább émelygek,nemcsak reggel,napközben többször is előjön,de nem gyomorrontás,mert mellette azért van étvágyam is.Túlságosan jó is!Férjem most ment gyógyszertárba,mondtam,hozzon tesztet.Szerintetek megcsináljam?2008. márc. 1. 17:20
1/5 anonim válasza:
Persze, csináld meg :) de csak holnap reggel az első vizeletből, mert ha most csinálod, akkor téves is lehet.
2/5 A kérdező kommentje:
De január 10 már régen volt!Ha terhes lennék,akkor már mindegy,hogy mikor csinálom,mutatná,nem?
2008. márc. 1. 17:52
3/5 A kérdező kommentje:
megcsináltam,negatív.De akkor mitől lehet ez az émelygés?
2008. márc. 1. 18:07
4/5 anonim válasza:
Én is émelygek de szerintem ez fronthatás is lehet. 5 napja 20 fok most meg hüvös, eső,szél.
5/5 anonim válasza:
Másfél hónappal ezelőtt nekem is ugyanilyen tüneteim voltak. Már kezdtem örülni. Teszteltem is, ami negatív lett. Két nappal később olyan epehólyag gyulladásom lett, hogy 3 napig szuriztak, hogy egyáltalán lábra bírjak állni. Az émelygés utána még pár napig megvolt, majd elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!