Volt-e valakinek negatív teszte, de terhes volt mégis?
14-én kellett volna megjönnie, de eddig semmi. Fáj a
hasam, mintha meg akarna jönni, émelygek, pont mint az
első terhességemnél. Ma csináltam tesztet, de negatív.
Kicsit el vagyok keseredve!
Szia! Nekem 16.án kellett volna megjönnie. Hétfőn volt egy kis barnázásom, most meg ilyen halvány rózsaszines "folyás" van csak de az se valami sok. Nekem néha szurkál a hasam, és mindig olyan mintha megakarna jönni. A múltkor nekem is később jött meg. Már én is azt hittem hogy terhes vagyok, negatív lett a teszt és rá 2 napra megjött. De azért szorítok neked!! Nem tudod véletlenül hogy mikor volt peteérésed? Mert ha akkor voltál a pároddal akkor lehet esélye hogy terhes vagy.
2010. márc. 18. 11:17
Nekem 12-én kellett volna megjönnie. A 3. és az 5. napi késésnél is negatív volt a teszt. Ma késik 6. napja.
Talán ez egy ilyen tréfás hónap? :(
2010. márc. 18. 11:28
Első válaszoló vagyok! Én még nem teszteltem, gondoltam megvárom ezt a hetet és majd utána! Ha negatív lenne én is nagyot csalódnék, egyenlőre még nem is élem bele magam hogy terhes vagyok de hátha!!!
2010. márc. 18. 11:30
4/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mi kisbabát akartunk nagyon újra, tehát több kalkulátorral is kiszámoltam mikor van peteérésem és hogy teljes legyen a siker az így kijött kb. egy hetet végig akcióztuk. Még azokon a napokon is amikor lehetéges csak a teherbe esés. Ezért szinte biztos voltam a sikerben. Meghát ezek a tünetek... Ez 25-ös teszt volt, lehet hogy egy érzékenyebb kimutatta volna.
Nekem is 6. napja késik. Tesztet én sem csináltam még, mert hónap közepén volt 3-4 nap barnázásom és gondoltam emiatt késik, de holnap már tesztelek. Tesztel valaki a héten?
2010. márc. 18. 12:34
Hát ez tényleg ilyen vicces hónap. Csatlakozok hozzátok.Bár nekem kicsit más a történet. 22 napja késik. 5 negatív tesztem van. Egy csomó "furcsa" tünetem. De voltam dokinál még peteéréskor, és sajnos nem látott semmit. Írt fel clostyt. Mindig 33 napra jön meg bezzeg most semmi.
Telefonon beszéltem a dokimmal. Annyit tanácsolt várjak türelemmel, és hetente 1 tesztet csináljak, mert vannak csodák....
2010. márc. 18. 12:41
2. vagyok
Én 20-as és 25-ös érzékenységűekkel teszteltem. Van itthon még egy 25-ös teszt, de nem akarok újabb csalódást :(
Ráadásul hétfő óta barnázgatok is :(
Lehet, hogy csak a tavasz miatt késik, nem tudom :( De nagyon rossz ez a bizonytalanság!
Holnap lesz 7. napja, hogy késik.
2010. márc. 18. 12:41
8/19 anonim válasza:
Nekem 13.-án (nem) kellett volna megjönnie és ilyet teszteltem tegnap 20-as érzékenységű teszttel:
[link]
2010. márc. 18. 12:44
Gratulálok! Ott a második csík!!!
2010. márc. 18. 13:12
10/19 A kérdező kommentje:
Nekem semmi folyás vagy ilyesmi nincsen, nem is volt az elsőnél sem. Csak ez a hasfájás, meg örökös émelygés, pont mint az első kisbabánknál.Hát azért mindenkinek köszönöm a hozzászólást! Nyugodtabb ugyan nem lettem, de lehet hogy a tavasz miatt van. :-) És tényleg lehetnek még csodák!
Kapcsolódó kérdések: