Volt-e valakinek negatív teszte, de terhes volt mégis? 14-én kellett volna megjönnie, de eddig semmi. Fáj a hasam, mintha meg akarna jönni, émelygek, pont mint az első terhességemnél. Ma csináltam tesztet, de negatív. Kicsit el vagyok keseredve!
Sziasztok!!!
Én most 10hetes terhes vagyok és az első tesztet amikor megcsináltam,az negatívot mutatott.....,rá 1 hétre csináltam a második tesztet az kimutatta a terhességet és másnap orvoshoz is mentem,kiderült 5 hetes terhes vagyok,ennyit a tesztekről ami a 3 napos terhességet kimutatja!:)
Szia!
Kedves 10 hetes! Erre a válaszra vártam! :-) Kb. én is a 4. héten tesztelhettem, de azóta is semmi. Szinte biztos vagyok benne hogy terhes vagyok, de a teszt lelombozott. Szerintem csinálok egyet a jövő héten is! Köszi hogy megnyugtattál!
A negatív teszttől még simán lehetsz terhes, a pozitív az, aminek az eredménye ugye kétségbevonhatatlan!! :) Nekem még barnázásom is volt akkor, amikor meg kellett volna jönnie a nem vártnak... Aztán elmentem a dokihoz rögtön és a vérvételen derült ki, hogy baba van a dologban! :)
5 hetes kismami
sya
Nekem mindig 28 napos a ciklusom, most 3. napos késésnél vagyok.Soha nem késet még. Mi is szeretnénk már babát, de a tesztem az első nap -lett.:(
Nem értem az egészet. Ja és semmi tünetem nincs, bár néha a hasam gyengéden szúrkál. Lehet hogy tényleg a tavasz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!