Ha febr.12-én volt peteérésem (éreztem), akkor mikor lehetnek először tüneteim? Mikor teszteljek először 10-es érzékenységűvel?
Szia! 6-os vagyok!
Látod én pont emiatt nem tesztelek. Csak elkeserítene az eredmény. Inkább várok, és addig is reménykedem. Nem értek annyira a tesztekhez, mert még eddig egyet sem csináltam, de szerintem ha még nem kellett volna megjönnie, akkor még van remény! Ne add fel! Szorítok! Majd írj! :)
2. válaszoló vagyok. Azt hiszem, én se pozitívan zárom ezt a ciklust (sem), ma reggel "piroskázni" kezdtem...
Majd látom, hogy hogyan alakul a nap folyamán a dolog, ennek függvénye lesz a holnapi teszt.
Itt itt vannak a HCG szintek,hogy hányadik napon kb. mennyi van a vizeletben! :) Sok sikert Nektek!
A 2. válaszoló vagyok. A hőm mára leesett, de még mindig csak pecsételek. Reggel csináltam egy tesztet (20-as), sajnos negatív lett.....
Azért remélem, ti szerencsésebben jártok majd!
Drukkolok! :)
Akkor a jelekből nem csak nekem van elegem?! :))
Az én tüneteim: fejfájás,migrénszerű naponta egyszer pár percre,de iszonyatos szúr,lüktet..alig lehet kibírni!!!
Megduzzadt mellek!
Elnehezülő alhas, ami,ha beszélek vagy bármit csinálok amitől befeszül,rosszabb!Ma sokat feküdtem,attól jobb volt,úgyhogy ezért is lenne furcsa,hogy mensi előjele lenne,mert ha az lenne,nem múlna el egy kis pihitől! Vagy......nem tudom...........ezek a tünetek lehetnek tényleg mensitől,fronttól! megőrjít! :( :))
Pozitív teszteket!
Nem várt napján 10-es teszttel
NEGATÍV :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!