Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha febr.12-én volt peteérésem...

Ha febr.12-én volt peteérésem (éreztem), akkor mikor lehetnek először tüneteim? Mikor teszteljek először 10-es érzékenységűvel?

Figyelt kérdés
Eddig szúrkált a hasam, de már nem!
2012. febr. 22. 07:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Február 26.-án érdemes tesztelned!De nézd meg Naptár-portálon,az ovulációs naptárt! Ha terhes vagy,tünetek még később jelentkeznek!Kb, az ötödik,hatodik héten!
2012. febr. 22. 08:26
 2/19 anonim ***** válasza:

Jé, nekem is 12-én volt. :)

10-essel már a "nem várt" előtt is lehet tesztelni, de azért jobb, ha kivárod a napját, hogy biztosat mutasson. Nekem még nincs is itthon tesztem, majd csak pénteken veszek, hogy nehogy ellőjem hamarabb. :)

2012. febr. 22. 08:40
 3/19 A kérdező kommentje:

Mivel 30 naposak a ciklusaim, a kalkulátor 24-re írja az első tesztet! A 10-es csak ki fogja mutatni! ;-)

Második komment: akkor pénteken tesztelsz is vagy megvárod a szombati reggeli vizeletet? :)

Majd írj,mi volt!!! Drukkolok!

2012. febr. 22. 09:26
 4/19 anonim ***** válasza:

A második válaszoló vagyok, megvárom a szombatot. Bár nem tudom, mennyi reményt fűzhetek hozzá, a mai hőmben egy kicsit csalódtam, azt hittem, ma még magasabb lesz....

De majd írok. És várom a te híreidet is! ;)

Megy a drukk!!! :)

2012. febr. 22. 09:36
 5/19 anonim ***** válasza:
Szia!Én is drukkolok!Nekem holnap lesz a nemvárt első napja!De majd csak hétfőn tesztelek ha kell!Sok sikert nektek is!!!
2012. febr. 22. 12:31
 6/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem is 12-én volt peteérésem, :D 26-ra nem várom. Én sem vettem még tesztet, nehogy elcsábuljak és idő előtt ellőjem. :)

Nem érzek semmi jelét, hogy baba lenne, bár annak sem, hogy megjönne. Bár én csak menstruáció előtt 1-2 nappal szoktam görcsölni.

Drukkolok! Pozitív tesztet kívánok mindenkinek! :)

2012. febr. 22. 14:36
 7/19 A kérdező kommentje:

Pozitív tesztet mindenkinek!!! :) Tessék megosztani majd a hírt :))

Én holnap reggel,első vizeletből "ellövök" egyet!Férjem is nagyon kíváncsi már! 11. dpo-n már 10-es érzékenységűnek ki kell(ene) mutatnia sztem!Mindenhol úgy olvasom,hogy 9. naptól már min. 17 egységnyi hcg van a vizeletben.. ;)

Sok sikert mindenkinek!Amúgy különösebb jeleim nincsenek! Éjjelente is pisilni járok,de lehet mástól is..

majd leszakad a derekam,hasam alja..tiszta reumás!De nálam ez front idején alap,szóval semmi igazi jel!

2012. febr. 22. 15:00
 8/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Na ma csináltam egy 10- es érzékenységű tesztet hajnalban,amikor felébredtem,hogy pisilnem kell! 5 perc után még negatív volt,de mikor ténylegesen felkeltem reggel 7-kor,volt vmi..nagyon halvány... csíknyom!NAGYON HALVÁNY!

Úgyhogy még bízok! :) Holnap reggel is csinálok egyet!

ma is sokat fáj a derekam,nagyon elnehezül a hasam..ma pl. le is kellett ülnöm,annyira kiment a lábaimból is minden erő!Melleim duzzadnak!Szóval,most hogy hétfőre nem várom,újra tele vagyok jelekkel..aztán lehet,meg is jön!

2012. febr. 23. 16:45
 9/19 anonim ***** válasza:

6. válaszoló vagyok!

Jó, hogy nem adod fel a reményt, nem is szabad! :) Én (ugye már írtam, hogy) 26-ra nem várom, de még mindig nem vettem tesztet, mert elcsábulnék, és félek, hogy - lenne. Egyébként még mindig nem érzek semmit, semmi jelet. Ennek örülök is meg nem is. De nem idegesítem magam, már csak pár nap. Ha nem jön meg vasárnap, akkor szerintem Hétfőn tesztelek. Ha gondolod majd megírom, hogy mizu.

Várom a holnapi teszted eredményét! :D

Üdv!

2012. febr. 23. 18:41
 10/19 A kérdező kommentje:

Szia 6.! :)

Nekem ma reggel a 10-es érzékenységű tesztem negatív lett,aminek hiszek is!!! :( nem hinném,hogy ilyen magas érzékenységű teszt mensi előtt pár nappal csalna!

peteérés utáni 9. napon már 17 egységnyi hcg van elvileg a vizeletben,szóval akkor most a 12. napon.......

neked sok sikert!!!! :) majd írj!

2012. febr. 24. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!