Mikor teszteljek?

Figyelt kérdés

26 napos ciklusaim voltak eddig. Ma vagyok a 28. napon, evésután rendszeres a hányinger, a melleimtől megőrülök, úgy feszülnek (oldalt) és szeder színű lett a szeméremajkam. Későn volt ovulációm, mikor teszteljek szerintetek?

[link]

2012. febr. 7. 13:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Én úgy csináltam ,hogy nem jött meg, és rá 10 napra teszteltem kettőt: egyik negatív, másik nagyon erős fényben szerintem pozitív, párom szerint nincs ott csík. Szóval ne várj tőle sokat. MA tudtam meg, hogy fiú lesz, képzeld.
2012. febr. 7. 13:21
 2/7 anonim ***** válasza:

11.napon vagy, még várj 1-2 napot, és utána tesztelj 10-es érzékenységűvel.

Én a 12.napon olyan halványat teszteltem, hogy tényleg alig lehetett látni. 13.napon már jó volt.

Ha csak 25-ös teszted van, akkor várd meg a 14.napot.

2012. febr. 7. 13:23
 3/7 anonim ***** válasza:

2.vagyok

Egyébként szép a görbéd.

2012. febr. 7. 13:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Én holnap tesztelnék egy 10-essel. Ha tüneted is van, akkor mutatni fogja!
2012. febr. 7. 13:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a véleményeket. Voltam gyógyszertárban, van otton teszt, de csak 25-ös. Azzal akkor érdemes lenne még várni, ha jól értem.
2012. febr. 7. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Az első válaszolónak: LOL! Tetszett nagyon a történet :) Ennyit a tesztekről ...

Kedves Kérdező!

Ha csak 25ös érzékenységű a teszt, január 27hez adj hozzá 14 napot, és akkor tesztelj, azaz 10én. Ha nem bírod addig, szerezz 10es érzékenységűt.

2012. febr. 7. 21:11
 7/7 A kérdező kommentje:

Minden válazsadónak, köszönöm. Ma már itt tartok, görbe és hőügyileg... és úgy várom a péntek reggelt, mint a Messiást. :-)

[link]

2012. febr. 8. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!