Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez mar tuti...

Szerintetek ez mar tuti pozitív? Kép alul

Figyelt kérdés

Már nagyon szeretnénk kisbabát

[link]

2012. febr. 18. 22:59
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
koszonom szépen a kedves kommented,ha ugyvan akkor megírom priviben h milyen a terhesség, egyenlore sajnos még nemérzek sokmindent, itt ott alhasi gorcs de nagyon ritka na meg fáradság.Sajnálom h nem lett pozi, de szorítok h a kovetkezo honapban sikeruljon:-)...ha ven kedved írd meg nekem mailban(priviben), orulni fogok:-)
2012. febr. 21. 14:33
 22/24 anonim ***** válasza:

Szia, utolsó vagyok. Látod mondtam, ez a hónap az enyém lesz! Tegnap, meg ma, pozit teszteltem.:))

Ma vagyok a ciklusom 28. napján. Te hogy vagy? Túl vagy már a reggeli rosszulléteken?

2012. márc. 19. 15:04
 23/24 A kérdező kommentje:
:-)...sziaaa..Akkor gratulálok tiszta szívbol...Hát én most avyok 9 hetes, és még mindig minden reggelem hányással kezdem...:-)..na meg egész napi émejgés, meg hányinger...:-)...de nembaj, orulok neki, mert legaláb tudom h apici jolvan:-)
2012. márc. 19. 20:52
 24/24 anonim ***** válasza:
Szia, akkor örülök, hogy 'jól' vagy. Én a fiammal szerencsés voltam, mert csak 1 hétig hánytam. A 6-7.-ig. De akkor éjjel nappal. Aztány ahogy jött, úgy ment is. Most is csináltam egy tesztet, ez is pozi, úgyhogy kezdem elhinni, hogy babás vsgyok! Vigyázz magadra, és a picire.
2012. márc. 20. 05:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!