Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez is pozitív szerintetek?

Ez is pozitív szerintetek?

Figyelt kérdés
Reggel csináltam egy tesztet (wondfo 25-ös)de rögtön nem jött ki rajta csak egy csík,azt hittem nega,visszafeküdtem,majd egy óra mulva mikor felkeltem elég erős 2 csík volt rajta!ez is érvényes,mert nem tudom mikor jött ki rajta.
2012. febr. 17. 06:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Holnap reggel csinálj még egyet. Ha csak 1 óra múlva jelent meg a második csík, akkor az szellemcsíkos is lehet, ha pár perc múlva, akkor pozitív. De ezt ugye most te nem tudod. Szóval 1-2 nap múlva újabb teszt szerintem.
2012. febr. 17. 06:26
 2/14 anonim ***** válasza:

Ha a megadott időn belül nem jött ki semmi, akkor sajnos az negatív.

Nekem az összes negatív tesztem után kb negyed órával kijött a második csík.

Amikor meg igazából terhes lettem, akkor a nemvárt napján reggel kis túlzással hamarabb kijött a terhes csík, mint a kontroll csík.

2012. febr. 17. 06:56
 3/14 A kérdező kommentje:
nem vártam meg a megadott 5 percet sjnos!:(ezért nem tudom mikor jött ki!
2012. febr. 17. 07:06
 4/14 anonim ***** válasza:

Wondfo-t használok hónapok óta, eddig min. 20-at teszteltem vele, soha, egyik sem lett se szellemcsíkos, se kétcsíkos időn túl, mindig csak az 1. kontrollcsík látszódott.

Pláne, hogy a tiéd erős 2 csík, nem csak akkor látszódik, ha erősen nézed, forgatod...

Szóval reménykedj és holnap tesztelj még egyet.

Drukkolok!

2012. febr. 17. 07:06
 5/14 anonim ***** válasza:

Ha meg nem vártad meg az 5 percet, akkor pláne örülhetsz.

Amúgy is 10 perc múlva értékelhetetlen a papírja szerint.

2012. febr. 17. 07:07
 6/14 anonim ***** válasza:
Én jártam hasonlóan a harmadik gyermekemnél. Teszteltem egyet, de negatív lett. Két nap múlva még egyet, de az is negatív lett. A harmadik tesztet egy pénteki napon ellőttem, mert nagyon várandósnak éreztem magam. Valahogy tudtam. Ellőttem a tesztet, vártam kicsit, de csík sehol (nem vártam ki az időt). Akkor bedobtam a tesztet a szekrény mélyére dühömben. Vasárnap kotorásztam, hogy kidobjam. Ott kacérkodott a második csík. Na, utána vettem még tesztet a következő héten, az már szép csíkos lett.
2012. febr. 17. 07:16
 7/14 A kérdező kommentje:
Én is az elmúlt pár hónapban legalább 10 et ellöttem,de soha egyiken sem volt második csík,még két nap múlva sem,ezért reménykedem!:)
2012. febr. 17. 07:29
 8/14 anonim ***** válasza:
Tesztelj mégegyet és megtudod.Ha erős a csík akkor látszania kell nem reggel pisiből is.Várom ez eredményt:) Megy a drukk!
2012. febr. 17. 07:34
 9/14 anonim ***** válasza:

moncsa szia!nekem a mult héten az összes teszetem 10nega lett most vettem kazettásat tegnap meg ma meg csináltam pár perc mulva ez lett

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2012. febr. 17. 07:49
 10/14 anonim ***** válasza:

A wondfo tuti,hogy nem csap be!

Amikor baba volt pozi lett,amikor meg nem volt baba hómező!

Gratulálok!!!

Esetleg képet tudsz feltenni?

2012. febr. 17. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!