Szerintetek ez mar tuti pozitív? Kép alul
2012. febr. 18. 22:59
1/24 anonim válasza:
Az, de csak akkor, ha abban a bizonyos időintervallumban jelent meg...
2/24 anonim válasza:
Hát szerintem egyértelmű...:) Gratulálok!:)
3/24 anonim válasza:
Ez komoly kérdés?? Teljesen egyértelmű!! Gratulálok... Én is ilyet szeretnék látni 1 hét múlva :)
4/24 A kérdező kommentje:
koszonom szépen csajok,igen rogton megjelent,amint felszívta magát vizelettel mar jottek is elo a csík
2012. febr. 18. 23:09
5/24 anonim válasza:
Jaj de klassz...nagyon gratulálok!
6/24 anonim válasza:
Igen, gratulálok. Ez időn túl is és bárhogy az :)
Most nosztalgiázok. Ugyanilyen tesztet csináltam anno. Amikor kezdett kijönni (egyből) a halvány csík, azt hittem szellemcsíkos letsz, aztán egyre erősödött és erősödött, nekem meg potyogtak a könnyeim. Annyira örültem.
8/24 A kérdező kommentje:
koszonom szépen,már 8honapja probálkoztunk...azthittem h én sosem fogok pozit tesztelni...
Nem ez mind a ketto mai..az egyik délutáni a másik meg esti
2012. febr. 18. 23:18
9/24 anonim válasza:
gratulálok
és milyen teszt ez,több darab van 1-dobozban és mennyibe kerül?
10/24 anonim válasza:
abból gondoltam, hogy az alsó besárgult. idővel egy kicsit halványulni is fognak a csíkok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!