Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még pozitív a teszt?

Lehet még pozitív a teszt?

Figyelt kérdés

Második babát tervezzük! Első babánál a ciklus 36 napján volt pozitív a terhességi teszt!

Most átlagban 30 naposak a ciklusaim. A ciklus 23. napján voltunk együtt a férjemmel (akkor volt tojásfehérjés fojásom, ami a peteérésre utalhat). Most a 32. napon vagyok, még nem jött meg. A 30. napon (6-7 nap telt el az együttlét óta) délután negatív volt a tesz! 34. nap reggel készülök egy újabb tesztet csinálni, ha addig nem jön meg! Remélem pozitív lesz!

Nektek mi a tapasztalatotok? Hányadik napon lett pozitív a tesztetek?

2012. febr. 18. 11:24
 1/3 anonim ***** válasza:

együtlét- pé után ha hamar is akarsz tesztelni akkor leghamarabb a pé -től számítva olyan 10 napra tesztelj!!

akkor már talán jó esetben ki fogja mutatni!4

szurkolok hogy baba legyen a dologban!!

én 20 ra nem várom!

2012. febr. 18. 11:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Elvileg úgy van, hogy peteérés után kb. 14 nappal jön meg a menstruáció, ha nem jött létre terhesség. Így nézve, ha azt sejted, hogy a 23. napodon vagy akörül lehetett az ovud, akkor a 37. nap körül kell várnod a mensidet, addig még van 5 nap. Nem csoda, hogy 6-7 nappal később negatív lett a teszt, ennyi idő után még épp csak megkezdődik a beágyazódás, 10 nappal korábban nem érdemes tesztelni, szerintem legkorábban oylan 3 nap múlva tesztelj újra.
2012. febr. 18. 13:35
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válszokat!

Várok még néhány napot az újabb teszttel!

2012. febr. 18. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!