Szerintetek ez mar tuti pozitív? Kép alul
2012. febr. 18. 22:59
11/24 anonim válasza:
Jujj, de pozitív, gratulálok!!
Szép terhességet!
12/24 anonim válasza:
Igen az! Gratulálok! Egészséget nektek és boldogságot:PPP
13/24 A kérdező kommentje:
koszonjuk szépen...a 2 db teszt van a dobozban és 4euro volt...10es érzékenységu...a nap bármely idoszakában elvégezheto...de ezen kivul csináltam még 3at tegnap azok picivel halványabbak
2012. febr. 18. 23:25
14/24 anonim válasza:
Hát ha délután jött ki, rögtön, amikor szívta fel a pis.t, akkor nem is lehetne pozitívabb...:)
15/24 anonim válasza:
Gratulálok :)
Egyik hozzászóló:Én Lillyvel teszteltem ugyan ilyet. Az is 2db-os volt és 700ft-t volt. A Rossmanba vetttem.
16/24 anonim válasza:
Gratulálok én is! Sok boldogságot!
17/24 A kérdező kommentje:
koszonom szépen csajok:-)
2012. febr. 19. 09:30
18/24 anonim válasza:
2 éve nekem is ilyen szép pozi tesztem volt a kisfiammal, el is raktam emlékbe. Beragasztottam a fiam naplójába, és még mindig pozitív, nem tűnt el róla a csík.
Gratulálok egyébként.
Mi próbálkozunk a tesóval, holnapra nem várom, de a mai tesztem negatív sajna.
19/24 A kérdező kommentje:
koszonom szépen, szorítok neked h pozi legyen:-)))
2012. febr. 20. 21:13
20/24 anonim válasza:
Hát ebben a hónapban már nem lesz sajna pozi, ugyanis megjött. Majd a márciusi, de azért köszi. Neked nagyon szép terhességet kívánok, és egy gyönyörű kisbabát!Hidd el, nagyon hamar el fog telni ez a 8 hónap, élvezd ki minden percét! Ha megszületik a babát, kérlek térj vissza ehez a kérdéshez, és írd meg, hogy milyen volt terhesnek lenni, szülni, és persze a babáról is egy pár dolgot. Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!