Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehetnek ikreim?

Hogy lehetnek ikreim?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 10:37
 1/9 anonim ***** válasza:
CLOSTILBEGYT tabletta és egy marék szerencse!
2012. febr. 14. 10:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is ikreket szeretnék, clostyt szedek, de eddig 10 hónapja semmi.
2012. febr. 14. 10:41
 3/9 anonim ***** válasza:
én is most kezdem el ha nincs mano odaben tpár nap és kdierűl
2012. febr. 14. 10:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést nemrég más is feltette...vagy Te voltál az? Bár arra választ nem adott a kedves kérdező, pedig írtunk egy páran. Na mindegy.

Miért szeretnél ikreket? Amúgy ha nem kapsz semmilyen stimulációt, akkor spontán kevesebb rá az esély, esetleg a kétpetéjűség öröklődik, ha volt a családodban, az egypetéjűség pedig véletlen műve...

Természetes gyógymódok közül talán a barátcserje, ami serkenti a peteérést, de talán ahhoz hajlam is kell, hogy akár attól több pete érjen.

2012. febr. 14. 11:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia én is írtam a másik ugyan ilyen kérdésre de be másolom ide amit oda írtam!

"nem tudom miért akarhatsz ikreket.

Én closty-t szedek az első hónap , és én nagyon félek hogy nehogy majd ikrek jöjjön össze...Persze ha az lesz annak is nagyon örülni fogunk , de azért gondolj bele nem 1 gyerek fog sírni hanem 2 mindent 2x be számolj!Meg veszélyesebb is az iker terhesség!Jól gondold meg!"

2012. febr. 14. 11:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Én most kérdeztem először!De rögtön kiadta a kérdésem,szóval nem is dobott ki egy hasonlót sem!Majd megnézem! Vannak a családban kétpetéjű ikrek anyai ágon.
2012. febr. 14. 11:38
 7/9 anonim ***** válasza:

5-ös válaszoló vagyok.

akkor ha van a családban akkor van esélyed arra hogy ikreid lesznek úgy is ha nem szedsz semmit!

2012. febr. 14. 11:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! A 4-es vagyok.

Akkor van esély, de nem törvényszerű. Nekem is van a családban anyai ágon öröklődés, valszeg nekem is ezért lettek ikreim. De nem lebeszélni akarlak, meg hát szerencsére ezt úgysem Te döntöd el, de az ikerterhesség nem természetes dolog, rengeteg komplikáció léphet fel...persz ha spontán összejön, akkor ilyeneken nem szabad gondolkodni, csak azért írom, mert sokan nincsenek ezzel tisztában és azt gondolják, jó letudni egyszerre 2 gyereket...de ez nem ilyen egyszerű sajnos.

Azért sok sikert!

2012. febr. 14. 11:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Valakinek csak azért írnak fel clostyt-, hogy ikrei legyenek?

Nekem lombikkal sikerültek. De azt se azért csinálták, mert ikreket szerettünk volna..

Persze nagyon örülünk, hogy két babócánk lesz:)

2012. febr. 14. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!