Hogy lehetnek ikreim?
Figyelt kérdés
Van valami praktika?2012. febr. 13. 14:28
1/8 anonim válasza:
:D jo kérdés. ha volt valamilyen ágon iker pár akkor lehet, amugy beültetéssel nagyobb az esély mert több embriot raknak be:D
2/8 anonim válasza:
Nekem azok vannak!
Egy jó tanács: Ne akarj!!!!!:-)))))
3/8 anonim válasza:
Clostilbegyt tablettával. Szabályos ciklus 3-7 nap napi egy tabletta. Eredmény 2 pici életerős babuci. Sok sikert
5/8 anonim válasza:
Írd be a keresőbe"Ha ikreket akar egyen folsavat!"És a "Magzatvédő vitaminok és ikerszületések"-et és olvasd el!
6/8 anonim válasza:
Menj lombikra.Ne haragudj,de miért akarod megerőszakolni a természetet?Ha az van "megírva",ikreid lesznek.
7/8 anonim válasza:
szia!nem tudom miért akarhatsz ikreket.
Én closty-t szedek az első hónap , és én nagyon félek hogy nehogy majd ikrek jöjjön össze...Persze ha az lesz annak is nagyon örülni fogunk , de azért gondolj bele nem 1 gyerek fog sírni hanem 2 mindent 2x be számolj!Meg veszélyesebb is az iker terhesség!Jól gondold meg!
8/8 anonim válasza:
Én is örülnék ikreknek, ikerfiúknak leginkább.
Nem azon fog múlni a boldogságom, hogy mindenből kettő kell, ez elég primitív gondolkodás- sorry, nem leszek gazdagabb attól, hogy két csomag pelenkát számolok egy napra vagy kettőre.
Akik pl régóta várnak- vágynak kisgyerekre ők nagyon is tudnak örülnék ha rögtön kettő születik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!