Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Closztitol 3-as ikreim lettek!...

Closztitol 3-as ikreim lettek! Orulnetek velem?

Figyelt kérdés
ma voltam dokinal es az elso closztis honapom volt,13 napja kesik,es ma el mentem az orvoshoz es 3 petezsakot lattot,benne pici embrioval!
2011. jún. 16. 16:37
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:

Én igen örülnék. Inkább három, mint egy sem.

Te legalább szerencsés vagy!

2011. jún. 16. 16:44
 2/39 anonim ***** válasza:
gratulálok! ;) szép nagy család hullik egyből az öletekbe... jó babavárást!
2011. jún. 16. 16:44
 3/39 A kérdező kommentje:
kedves elso miota probalkoztok? mi egy eve probalkozztunk! probaltad mar a closztit?
2011. jún. 16. 16:46
 4/39 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Csodás ajándék!
2011. jún. 16. 16:47
 5/39 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Háromszoros boldogság! :)
2011. jún. 16. 16:50
 6/39 anonim ***** válasza:
Gratulálok!! szerencsés vagy!!! én 1évig szedtem a closty-t eredmény nélkül aztán egy pv-átjárhatósági és 3.inszem után sikerült a kislányom.)) még egyszer Gratulálok!!!
2011. jún. 16. 16:51
 7/39 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!!!
2011. jún. 16. 16:52
 8/39 anonim ***** válasza:

Gratulálok, először kutya nehéz lesz, de legalább csak egyszer kell megszenvedned és máris nagycsaládos vagy :) Őszinte leszek rettenetesen irigyellek én is nagyon szerettem volna ikreket, bár más kérdés, hogy nem lenne miből felneveljem őket. Csak ügyesen, minden jót kívánok és kitartást, türelmet az utolsó hónapokra, majd könnyű szülést, jó babázást és sok boldogságot, egyelőre ennyi :D Ha van uh képet felrakhatnád :)

4 hónapos Koppány anyukája

2011. jún. 16. 16:52
 9/39 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Az első vagyok: Bocsájts meg de félreértelmeztem az írásodat. Azt hittem, hogy "sokkot" kaptál, hogy 3-an lesznek. Amúgy nekem már van kettő, nem kellett semmiféle beavatkozás.

Én szívből örülök, hogy sikerült, és 3-as ikreid lesznek. Minden jót kívánok nektek! :-)

Bárcsak más babára vágyónak is ilyen sikere lenne.

2011. jún. 16. 16:56
 10/39 A kérdező kommentje:
meg a ferjem nem tudja,jesszusom azt sem tudom hogy mondjam el neki! szerintem elsore meg fog lepodni de nagyon!
2011. jún. 16. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!