Closztitol 3-as ikreim lettek! Orulnetek velem?
Figyelt kérdés
ma voltam dokinal es az elso closztis honapom volt,13 napja kesik,es ma el mentem az orvoshoz es 3 petezsakot lattot,benne pici embrioval!2011. jún. 16. 16:37
21/39 A kérdező kommentje:
kedves utolso en szerintem ez a gyogyszer volt ami segitett,mert hat mi mar egy eve probalkoztunk,es csak a mult honapban szedtem elsonek a closztit,es mar ebben a honapban sikerult is !! szoval szerintem csodakra kepes!!
2011. jún. 16. 18:46
22/39 anonim válasza:
jajjj de jóóóóó:)
nagyon szuper, bár valoban nem kis melo lesz,de minden rendben lesz!
nekem is vége az első clostis hónak,várom h megjön e v sem, de azt érzem h most nem jött össe várom a következő hónapot:)már van egy fiam,és tesot szeretnék,ikrek jöhetnek,de egy 3astól igy h már van egy baba biztos sokkot kapnék:DDD
egy közeli ismerősöm szült 1,5éve 3as ikreket,ő lombikkal lett terhes. az állam kirendelt nekik dadát aki napi 8órában nem tudom hány hónapon keresztü velük volt s segitett,s nekik ezért nem kellett fizetni mert jár ugymond ilyenkor,majd járjatok utána:)
sok boldogságot!
23/39 anonim válasza:
utolsó vagyok, még annyit megkérdezhetek h neked volt vmilyen problémád(pco v akármi) ami miatt szedted a gyógyszer, v csak rásegités miatt kaptad? mennyit szedtél belőle?más gyogyszer is volt mellette? ne haragudj h igy kikérdezlek,csak olyan jó ilyen hireket olvasni itt a clostival kapcsolatban s nagyon kiváncsi s bezsongott lettem h nekem is biztos sikerül akkor a teso:)))
24/39 anonim válasza:
Kedves utolsó.Én hétfőn kezdem a clostit kistesó projekt miatt:)Szorítok Neked,h ne jöjjön meg!
25/39 anonim válasza:
Gratulálok! Nekem van peteérésem, csak "rásegítésként" szedtem 3 hónapig Clostit, nekem nem segített. Mármint több petém is megért, de nem lett terhesség belőle (a vizsgálatok alapján nálam nincs gond:). A többes ikerterhesség nem baj, csak nagyon vigyázz magadra. És ne keseredj el, ha véletlenül nem marad meg mindhárom embrió, ez gyakran előfordul. Lényeg, hogy legalább 1 egészségesen szülessen. Nagyon vigyázz magatokra és boldog babavárást kívánonk:)
26/39 anonim válasza:
Gratulálni szeretnék ehhez a hatalmas boldogsághoz! Elképesztően szerencsések vagytok! :) Pihenj nagyon sokat és jövőre jó babázást Nektek!
27/39 anonim válasza:
Gratulálok, boldog babavárást!!
28/39 anonim válasza:
Gratulálok, hogyne örülnék neki. Nekem a 2. clostis hónapom volt, nem tudom most sikerült-e, de nagyon reménykedek. Annyira szeretnénk már mi is. Igaz, mi még csak 5 hónapja próbálkozunk, de a doki már felírta szedjem be. Most másik dokihoz járok magánrendelésre, és ő újra elküldött vérvétel, cukorterhelés mindenre.És a páromat is. Igaz azt nem tudják hogy még csak 5 hónapja próbálkozunk. De nagyon remélem sikerült.
29/39 anonim válasza:
Én örülök veled!Minden jót problémamentes terhességet és sok örömöt kívánok!
30/39 sumergo válasza:
:-) Sok boldogságot! (és még több kitartást nektek!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!