Ezeket a kerdeseket irtam ki (es meg nagyon sok mast is). Orulnetek velem? Annyi aggodas utan vegre a karomban tarthatom, es ez a legjobb erzes a vilagon.
Vegre megszuletett, oktober 17-en ejjel 0:25 perckor a kisfiam,3100 grammal,52 centimeterrel 9/10-es apgarral (csaszarmetszessel). http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Nagyon örülök Nektek! Jó egészséget, sok boldogságot, örömet, és minden elképzelhető jókat kívánok Nektek!
U.i.: Ha szabad kérdezni, mi lett a neve?
Nagyon aranyosak vagytok!A neve Noel-Dominik lett :)
Az utolso valaszolonak: azert irtam,mert mar annyira vartuk,de a kiirt napon nem akart meg jonni,maradt a pociban,6 nappal hordtam tul.
Az első válaszoló vagyok.
Gondolom, a Kislegény olyan gyönyörű, mint amilyen a neve ;-)
Nagyon szép neve van! (A Noel jelentése születésnap, a Dominiké, az Úrhoz tartozó, Istennek szentelt ..) Ezt nem azért írom, hogy jópofáskodjak, de ennél szebb neveket keresve sem találtatok volna! Mégegyszer gratulálok, jó egészséget kívánok! És sok puszit küldök a kissrácnak!
De jó!!!
Mostanság elég érzelgős vagyok, mivel babám két hetes és már nagyon vártuk, és én is túlhordtam...így most duplán meghat, ha baba születik. :)
Sok boldogságot és egészséget kívánok nektek!
Szia!
Én válaszoltam a túlhordásos kérdésedre hogy tavaly voltam így mint te csak nem októberben hanem novemberben.Szintén 11.-ére voltam kiírva és 17.-én szültem.Látod milyen jó hogy írtam :-))))
Szívből gratulálok és sok boldogságot,egészséget kívánok a jövőben!!!
Még alig töltöttem be a 8.hetem, de sírós vagyok már most is nagyon.
Ha születésről olvasok/hallok az a hab a tortán.. most is itt pityergek :):)
Kafkaz: Földlakó
"Megszületett, megérkezett, de jó!
A legeslegújabb kis földlakó
szeretettel köszöntünk, hahó!
Légy üdvözölve kedves kis lakó!
Embernek születtél meg, hát nevess,
sokat utaztál, hogy itt lehess,
ez a tested lesz most majd az űrhajó,
hát tapasztald meg, mi mindenre jó,
egyél, igyál, játsszál jó sokat,
élj vidáman, szeress másokat,
hahó, hahó kedves földlakó,
még nem is sejted, mi mindenre jó."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!