Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Closztitol 3-as ikreim lettek!...

Closztitol 3-as ikreim lettek! Orulnetek velem?

Figyelt kérdés
ma voltam dokinal es az elso closztis honapom volt,13 napja kesik,es ma el mentem az orvoshoz es 3 petezsakot lattot,benne pici embrioval!
2011. jún. 16. 16:37
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Juuj, nagyon nagyon gratulálok és csak a legjobbakat kívánom neked.Én még az elején vagyok a próbálkozós hónapoknak (2.), de azért biztos örülnék az ikreknek. Csak a mi családjainkban még nem voltak ikrek. De nagyon örülök, az örömödnek!Minden jó és kitartást!Gyorsan belakják akkor majd a lakást:)

Cs!

2011. jún. 16. 17:05
 12/39 A kérdező kommentje:
mar csak azert imatkozom hogy a 3 kozul legalabb egy kislany legyen!! :)
2011. jún. 16. 17:07
 13/39 anonim ***** válasza:

Előtte ültesd le... :D

Húúú utána olvastam ennek a gyógyszernek.Nem is gondoltam volna, hogy ilyen lehetőség van... Amint előbb említettem mi is a 3. babán próbálkozunk márc óta de még semmi.. Ha most sem jön össze lehet hogy elmegyek az orvoshoz és felíratom... de mi lesz akkor ha nekem is ikrek lesznek tőle? :D A férjem kitér a hitéből! :DD

2011. jún. 16. 17:08
 14/39 anonim ***** válasza:
Ez szupi! nagyon gratulálok! lesz velük dolgod, már csak azért szurkoljunk, hogy ne 3 fiú legyen, de mindegy a lényeg, hogy egészségesek legyenek! :)
2011. jún. 16. 17:12
 15/39 anonim ***** válasza:

Húha. Nagy feladat előtt állsz:)

Gratulálok:)

2011. jún. 16. 17:21
 16/39 anonim ***** válasza:
en nagyon szeretnek ikreket!!!! gratulalok mind3hoz!!!!!!!!!!!!!
2011. jún. 16. 17:21
 17/39 anonim ***** válasza:

Gratulálok! :)

Na meg kicsit irigyellek is, mert mindig is szerettem volna ikreket! Nálunk a családba van elég sok, ezért reménykedek, hogy hátha nekünk is összejön!

Drukkolok, hogy legyen köztük kislány és hogy minden rendben legyen végig!

2011. jún. 16. 18:15
 18/39 anonim ***** válasza:

Gratulálok. :)

De izgi, majd megírod, hogy mit és hogyan reagált a férjed? :)

2011. jún. 16. 18:18
 19/39 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!!Huh,én hétfőn kezdem a closztit szedni,kíváncsi leszek nekem milyen eredményt hoz:)
2011. jún. 16. 18:30
 20/39 A kérdező kommentje:
most mondtam meg neki, ugy 10-15 masodpercig meg sem szolalt,utana meg el kezdett konnyezni a szeme!! nagyon orul neki,csak most aztan jol meg kellesz szedjuk magunkat penzel,mert hat mindenbol harmat!!
2011. jún. 16. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!