Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye hogy ha...

Mennyi az esélye hogy ha egyszer terhes leszek ikreim lesznek?

Figyelt kérdés
a nagymamámnak van egy ikertestvére azóta nincs a családban más,és a páromnak is van egy ikertestvére.Mekkora esélyem van???
2010. okt. 22. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
A párod "ikressége" nem jelent semmit, mivel ez csakis anyai ágon örökölhető. Mivel a dédnagymamád szült ikreket, ezért nincs sok esélye, de nem kizárt (ma már sokan úgy szülnek ikreket, hogy sehol nincs a családban iker).
2010. okt. 22. 22:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Nincs sok esélye, de megeshet. Az hogy a párod iker, nem sokat jelent, az ikerterhességre való hajlam anyai ágon öröklődik, és hát a nagymamád is már kicsit távolabbi. Szóval csak kicsi az esélye, kb. mint bárki másnak.
2010. okt. 22. 22:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem apósom volt iker, és reménykedtünk, hogy valamelyik unoka (sógoroméknál is) iker lesz, de 3 gyerek született a két családban, és sajnos egyikünknek sem iker lett, pedig én mondtam, hogy nekem csak úgy lesz két gyerekem, ha ikreket szülök, mert csak egyszer fogok szülni. Hát nem jött be. :( De nagyszülői ágon elvileg hamarabb "beüthet".
2010. okt. 22. 23:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
50% esélyed van rá! Vagy igen, vagy nem...:) Jól van, tudom, h komolyan kérdezted, de ezt nem lehetett kihagyni:) Nálunk mindkettőnknek a nagymamáknak voltak iker testvéreik, nálunk mégsem lett és az unokatesóknál sem.
2010. okt. 22. 23:12
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Nálunk a családban egy iker sem volt. A férjem iker és a testvérének is ikrei vannak és ha hiszitek,ha nem,nekünk is ikreink lettek! Szóval ennyit az anyai ágon való öröklésről! :)
2010. okt. 23. 00:28
 6/8 anonim ***** válasza:
47%
Utolsónak: biztosan nem a férjed miatt lettek ikreitek, hisz a férfi "csak" spermát ad. Az, hogy benned egyszerre 2 pete érett meg és szabadult ki, na ehhez neki és a családjának nem sok köze volt. ;)
2010. okt. 23. 07:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Már ha azok az ikrek kétpetéjűek:)
2010. okt. 23. 13:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha egypetéjűek, akkor meg végképp, mivel az nem örökölhető. :D
2010. okt. 23. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!