Mitől lehet ez? Esetleg terhes vok?
Délelőtt megyek vissza dokihoz. Egy kicsit, nagyon izgulok. :) Kezdenek erősödni a tünetek. Esténként nem igazán vagyok jól :( hol álmosság jön rám, hol émelygek. Étvágy meg egyenlő a nullával. Holnap jelentkezem.
Jó éjt! Anita
Szia Anita!
Írj mindenképp mi volt!! Nekem is már egyre rosszabbak a tünetek, émelygés, étvágy felváltva óránként...
Sziasztok! Bocsi csak ahogy hazajöttem a dokitól, már le is feküdtem aludni :)
Szóval 9mm-es a babám és van dobogó szívecskéje is van :) :)
Úgy izgultam, alig bírtam elindulni. Mikor mondta a doki ,hogy ott a szíve én csak ennyit mondtam: Okés, de dobog is ? Mire a doki: igen és mosolygott. :)
4 estém ,hogy iszonyat rosszul vagyok. Nálam nem reggeli rosszullét van hanem esti.Bár még mindig nem hánytam ,hála a jó égnek :) Viszont furcsa ez az álomkór. Egyik pillanatban még aktív vagyok utána meg muszáj aludnom.
Adri: Már nagyon izgulok érted. Lehetne már pozitív teszted. Nem is tudom,hogy bírod ki,hogy ne 2 naponta csinálj :) Én biztos ezt tenném :)
Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!