Mitől lehet ez? Esetleg terhes vok?
Elhiszem :(
Reggel megcsináltam még 1 tesztet,de ez is negatív lett...nem tudom,h mi van/lesz mert a tüneteim ugyanazok,és még mindig nem jött meg. Viszont sztem azért már kimuatta volna,nem???
Adri ne aggódj, van akinek 6 -7 hetesen lesz csak pozitív a tesztje. Milyen érzékenységű volt a tesz?
A cisztától biztos ,hogy nem erősödne a csík, ott baba van hidd el csak a doki hibázott.
Nagyon drukkolok nektek is ,hogy sikerüljön.
Anita voltam, eddig még nem mutatkoztam be :) ennyi beszélgetés után viszont már kellene :)
Szia!
Nekem is most kéne megjönnie. Az utolsó havim 35 napra jön meg. Ma tartok a 34-en, de még mindig nem jött meg. Tegnap csináltam tesztet, és nekem is negatív lett. Viszont a melleim majd leakarnak szakadni, ezenkívül még annyi van, hogy krémes folyásom van. De azt hiszem az szokott is mensi előtt lenni. Nem tudom,én is tanácstalan vagyok. Nagyon szeretnénk mi is babát, és bár ez még csak a 3. hónapunk, még semmi! De szurkolok neked nagyon és persze magamnak is!
SZia! Aranyos vagy,én is hasonló jókat kívánok Neked! Nem tudom,de én úgy érzem,h terhes vok,hiába volt a teszt negativ,de majd kiderül. ajánlok egy jó oldalt,én sok hasznos infót szereztem belőle.
Remélem neked is tetszik az oldal! szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!