Adri08 kérdése:
Mitől lehet ez? Esetleg terhes vok?
Figyelt kérdés
Jan.10-én volt meg utoljára akkor is 35. napra jött meg. Febr.4. -től-10-éig rózsaszínes pici folyásom volt,9-én pici barna, tegnap semmi ma meg inkább fehér-krémes az állaga. Derekam, hátam fáj, és olyan érzésem is volt mintha meg akarna jönni. és haspuffadás is. Tegnap óta a cicim is érzékeny2012. febr. 12. 15:19
11/123 A kérdező kommentje:
na az előbb megcsináltam a ciklus.hu-n a dolgokat,és azt mutatja,ő így számolta ki,h holnap kellene megjönnie...úgyh elvileg már kimutatná ha holnap csinálnám meg nem?? :)
2012. febr. 12. 19:03
12/123 anonim válasza:
Lehetséges ,mert én is aszerint néztem(bár nekem nem akkor jött meg az elmúlt időszakban) és másnap teszteltem. De ahogy beletettem már erős pozitív lett.Ha tesztelsz írd meg légyszi mi lett , nagyon drukkolok
És itt az én kérdésem linkje és van a tesztről is kép. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
13/123 anonim válasza:
Szia!
Nekem is jan. 10-én volt az uccsó mensi 1. napja, ma teszteltem pozitívat :-)) Hajrá!!!!
14/123 anonim válasza:
Kedves utolsó ! Gratulálok neked is :)
15/123 anonim válasza:
13-as vagyok, köszönöm :-) Kedves Adri08 mi lett végül???
16/123 A kérdező kommentje:
nekem ma - lett a teszt...nektek nagy gratula!!! ha nem jön meg addig akkor legközelebb hétvégén tesztelek!!
2012. febr. 13. 10:47
17/123 anonim válasza:
Ne keseredj el, egy szerintem amit írtál beágyazódás vérzés volt. És ha 10-én múlt el akkor biztos kell még a hcg-nek idő ,hogy a teszt kimutassa. Vegyél 2 db-osat és akkor talán már szerdán látszódik ha nem akkor meg vasárnap. 2 naponta duplázódik.
18/123 anonim válasza:
Sztem se keseredj el, nincs minden veszve :-))tesztelj szerdán, írj hogy mi lett! Az előző babámnál nekem is nagyon későn mutatta ki :-))
19/123 A kérdező kommentje:
köszi csajok! nem vok elkeseredve,pozitívan állok a dolgokhoz...amúgy is még van bőven időnk,úgy igazából csak 2 hónapja próbálkozunk...mindenképpen írok majd...meg ti is írjatok,h mi volt a dokinál...ok? :)
2012. febr. 13. 13:19
20/123 anonim válasza:
Rendben :)
Kiszámoltam ,most lehetsz csak 4 hetes terhes. Elvileg 31 -én volt ovud.Így minden klappol, a vérzés is. :) 12 nap van közöttünk. Mármint én tudom,hogy 14-18 között foganhatott meg mert utána nem voltunk együtt. Így én 5-6 hetes vagyok.
Nagyon jó ,hogy így állsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!