Mitől lehet ez? Esetleg terhes vok?

Szerintem még nagyon pici a terhesség, és ha van mellette ciszta akkor takarhatja. De amúgy lehet a doki rossz Uh-s. Nem mindegy kinek milyen rutinja van az ultrahanghoz és az se ,hogy ilyen a gép. Nekem se nagyított most rá a doki, pedig szerintem ott van már a szikhólyag is benne,mert látok ott valamit.
Minden rendben lesz. Szerintem ha ciszta okoz pozi tesztet az mellett nincsenek terhességi tünetek.

Azt még lehagytam,hogy amikor terhes voltam és elkezdtem vérezni akkor petezsákot láttak, majd 3 nap múlva nem. Utána 3nap múlva a kórházba látták, és majd két hét múlva teljesen felszívódott.
Utána volt egy halvány pozi tesztem és elkezdtem vérezni. Egyből orvos , ő kézi és Uh alapján azt mondta baba van , de sajnos méhen kívüli. Azonnal kórház ,ahol a másik doki is azt mondta méhen kívüli,holnap reggel műtenek. Akkor költöztünk és hazajöttem estére saját felelősségre ,hogy össze tudjak pakolni. Csomó vizsgálat, csomó sírás , iszonyatosan görcsöltem. Majd a műtét előtti Uh-ra vártam mikor elmentem wc-re és megjött. Attól megultrahangoztak de már nem láttak semmit(5orvos volt bent).őt kiderült,hogy a vérből vett Hcg alapján nem is voltam terhes. Annyira bepöccentem,hogy kértem görcsoldót és hazajöttem megint saját felelősségemre. 1 hónap kellett ,hogy rá tudjam venni magam ,hogy bemenjek a zárójelentésemért. Nincs rajta ,hogy mi volt ez. De nem méhen kívüli terhesség az tuti. De volt ott valami a biztos.
Szóval 1 orvos sőt néha 2 orvos szakvéleménye se 100%-os!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!