Mitől lehet ez? Esetleg terhes vok?
Jaj, sajnálom, hogy negatív lett :-( nem értem én se mi lehet ez..
Én jól vagyok, illetve most elég rosszul, 1 hete tart a hányás, émelygés, iszonyú fáradtság...szreintem mikor beviszem altatni a kisfiam előbb alszom el, mint ő...8 órakor :-) de ezen is túl leszünk egyszer, bár most reményt se látok arra, hogy egyszer még éhes leszek valaha és életvidám..de félre ne értestek nem panaszkodni akarok :-)) hisz ez így van rendjén, csak már elmúlhatna :-)
Köszönöm, hogy érdeklődtél, Veled mi újság, hogy vagy??? Melcsi
Sziasztok! Mizujs veletek? Nálam már kezd elmúlni az émelygés és az édesség íránti szeretetem is kezd visszajönni :) Sajnos az étvágyam még mindig a kutya segge alatt :( Volt ,hogy egy nap csak 3 kiflit ettem. Talán ezért vagy a babó miatt de nagyon sokszor hirtelen álmosság jön rám és aludnom kell. Ez miatt össze vissza alszom és hajnalok hajnalán is hol alszom,hol tévézek 3-4 órás váltásokkal.
Adri voltál dokinál? Még mindig nem jött meg? Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!