Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet ez? Esetleg...

Adri08 kérdése:

Mitől lehet ez? Esetleg terhes vok?

Figyelt kérdés
Jan.10-én volt meg utoljára akkor is 35. napra jött meg. Febr.4. -től-10-éig rózsaszínes pici folyásom volt,9-én pici barna, tegnap semmi ma meg inkább fehér-krémes az állaga. Derekam, hátam fáj, és olyan érzésem is volt mintha meg akarna jönni. és haspuffadás is. Tegnap óta a cicim is érzékeny
2012. febr. 12. 15:19
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/123 anonim ***** válasza:
Melcsi : veletek mizujs? Minden rendben van?
2012. márc. 2. 14:06
 102/123 A kérdező kommentje:
negatív lett :( viszont akkor nem tudom mit szórakozik a testem :(
2012. márc. 3. 11:11
 103/123 anonim ***** válasza:
Hát ezt már én sem értem. :( Menjél el dokihoz. Én nem nagyon értek ehhez, de nem lehet ,hogy akkor állterhes vagy? És azért nem jön meg és azért vannak tüneteid? Anita
2012. márc. 3. 11:36
 104/123 A kérdező kommentje:
nem tudom,majd kiderül! mindenképpen elmegyek dokihoz!
2012. márc. 3. 11:51
 105/123 anonim válasza:

Jaj, sajnálom, hogy negatív lett :-( nem értem én se mi lehet ez..

Én jól vagyok, illetve most elég rosszul, 1 hete tart a hányás, émelygés, iszonyú fáradtság...szreintem mikor beviszem altatni a kisfiam előbb alszom el, mint ő...8 órakor :-) de ezen is túl leszünk egyszer, bár most reményt se látok arra, hogy egyszer még éhes leszek valaha és életvidám..de félre ne értestek nem panaszkodni akarok :-)) hisz ez így van rendjén, csak már elmúlhatna :-)

Köszönöm, hogy érdeklődtél, Veled mi újság, hogy vagy??? Melcsi

2012. márc. 5. 09:20
 106/123 anonim válasza:
ja és hát a legfontosabb pénteken volt már szívhangunk is :-) Melcsi
2012. márc. 5. 09:21
 107/123 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy,de majd a dokinál kiderül,h mi a helyzet! Engem azért nem hagy nyugodni a neg. teszt ellenére a dolog mert a mellbimbóm és az udvara változott/zik...és már 24 vok úgyh biztos nem fejlődés miatt változik..nagyobb bimbó és udvar és sötétebb...erre gondolok...ha mégsem akkor majd legközelebb! :) Persze,h nem panaszkodsz,de hát elhiszem h nem kellemes,de a picúrért mindent :)
2012. márc. 5. 11:52
 108/123 A kérdező kommentje:
Na hogy vagytok ? egy hét múlva megyek dokihoz!
2012. márc. 7. 15:36
 109/123 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Mizujs veletek? Nálam már kezd elmúlni az émelygés és az édesség íránti szeretetem is kezd visszajönni :) Sajnos az étvágyam még mindig a kutya segge alatt :( Volt ,hogy egy nap csak 3 kiflit ettem. Talán ezért vagy a babó miatt de nagyon sokszor hirtelen álmosság jön rám és aludnom kell. Ez miatt össze vissza alszom és hajnalok hajnalán is hol alszom,hol tévézek 3-4 órás váltásokkal.

Adri voltál dokinál? Még mindig nem jött meg? Anita

2012. márc. 13. 04:38
 110/123 A kérdező kommentje:
Tök jó,h jobban vagy! :) Holnap este megyek dokihoz! Gondolj majd rám! :) Rendes vérzésem azóta sem volt,a cicim szintén más,a bimbóm is tegnap picit hámlott is,a pocim olyan puffadt lentről a méhemtől mintha lenyeltem volna egy dinnyét :) Holnap majd kiderül minden :)
2012. márc. 13. 10:30
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!