Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen módszert válasszunk a...

Milyen módszert válasszunk a védekezésre?

Figyelt kérdés

3hete szültem, szoptatok. Nem szeretnék egy jó darabig teherbe esni, sőt rettegek tőle, hogy megtörténik. Milyen módszert válasszak ami mellett kicsi a teherbeesés százaléka? Persze az önmegtartóztatáson kívül :)

Ti mit használtok?

2012. febr. 10. 11:29
 1/6 anonim ***** válasza:
28%
Nem mondod hogy erre itt keresed a választ? ennyire nem lehetsz tájékozatlan, hol élsz , dobozban?
2012. febr. 10. 11:46
 2/6 anonim ***** válasza:

mindent csak pharmatexet ne...5 hetes kisbaba az eredmény mármint a pocakban

ilyenkor általában az Azália nevű fogamzásgátlót írja fel a doki szoptatás esetén, de lehet vkinek mást.

nekem ezt írta fel.

2012. febr. 10. 11:46
 3/6 anonim ***** válasza:
első válaszoló te milyen bunkó vagy !
2012. febr. 10. 11:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Az azália mennyire biztonságos?
2012. febr. 10. 12:30
 5/6 anonim ***** válasza:

szia

az azália is benne van a pakliban hogy terhes maradhat az ember 100 °% os védelem nincs ugye..

de a legjobb az volna ha szépen elmennél a nőgyógyászodhoz, hisz úgyis lesz 6 hetes kontrollod és akkor felfog neked írni olyat ami neked a legmegfelelőbb

addig ne vegyél semmi recept nélkülit,

ezt tudom mondani :)

2 éves kislány anyukája

2012. febr. 10. 12:41
 6/6 anonim ***** válasza:
A 6 hetes kontrollon majd beszéld meg az orvossal, hogy mit szeretnél. Ha még szoptatsz, akkor Azália, vagy Cerazette nevű fogamzásgátló szedhető. Volt aki már teherbe esett ezek mellett, úgyhogy ez sem 100%, de azért nagyrészt biztonságos. Ha már nem szoptatsz majd idővel, akkor szedhetsz rendeset is, azok már jobban védenek. Vagy védekezhettek gumival is. A Pharmatexet nem ajánlom én sem, amellett viszonylag könnyen becsúszik terhesség.
2012. febr. 10. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!